@Liada:ia uite, eu sunt sagetatoare si nu ma inteleg deloc cu gemenii si racii.
Deci vrei sa descriu sagetatorul, adica o parere despre femeia sagetator.Pai femeia sagetator are o gura cat o sura si e lipsita de tact.Nu are stare, dispune de o personalitate extravaganta si crede ca stie tot tocmai de aceea isi petrece viata incercand sa ii educe pe ceilalti.Rabufneste cand te astepti mai putin dar nu prea des. E independenta, optimista, extreeeem de incapatanata, sincera si deschide gura de cele mai multe ori fara sa gandeasca.Asta e descrierea perfecta.
P. S.: la o intalnire intarzie mereu chiar daca pleaca cu doua ore inainte asa ca aveti grija baieti.
In caz ca esti baiat ai grija cu sagetatoarele astea ca-ti mananca viata, ti-o spun eu->o sagetatoare.
@just a tear:aici gresesti, sau poate mai sunt si astfel de specimene.Si apropo daca nu stiai se spune despe noi, femeile in general, ca suntem materialiste.
Anna a uitat sa mentioneze ca suntem innebunite sa calatorim cat mai mult, sa fim surprinse mereu, lucru foarte obositor pentru cel de langa noi de altfel.
Uite si eu sunt sagetator si sunt foarte impulsiva, incapatanata, cred ca stiu tot, optimista, sincera si cam vorbeste gura fara mine
@Ana vreau sa te contrazic, eu sunt foarte punctuala
Soramea ii sagetator si eu tot. dar spre deosebire de mine ea ma freaca la cap toata ziua
Eu is sagetator...si zic eu ca sunt mandra de zodia mea!(nu ma inteleg cu genenii-sunt si exceptii rar, in schimb ma intelg bine cu varsatorii,)
Mdasi eu sunt sagetatoare.si intarzi mereuuu))chiar daca plec cu 2 ore inainte.
Ma inteleg bine cu gemeni in schimb.
boylivgume întreabă:
anonim_4396 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: