Abh, sa stii ca e greu sa ajungi in situatia asta. Multe femei sunt prinse in acest vartej al scolii si carierei si se trezesc singure la o varsta la care deja si-au facut tabieturi, in care le e greu sa renunte la viata lor de pana atunci si sa faca sacrificiile si compromisurile necesare unei vieti de familie.
Cele mai multe fete batrane pe care le stiu eu sunt femei cu studii superioare, profesoare, doctorite, etc, care intr-adevar sunt pline de pretentii. Ele asteapta un print pe cal alb, au impresia ca nici un barbat nu e suficient de bun pentru ele si ca acceptand o casatorie cu un barbat, rateaza sansa de a fi libere la urmatorul care va fi mult mai bun. Si la urmatorul fac la fel, fara sa isi dea seama ca la un moment dat unul dintre acesti barbati e ultimul si se trezesc ca s-ar marita cu oricine, dar nu le mai cere nimeni. Din pacate, putine reusesc sa-si echilibreze viata in aceste conditii, sa nu devina acre, rele si geloase. Si asta le izoleaza si mai mult.
Da, e vorba si de pretentii, ai dreptate!
Multi facem greseala cu: poate gasesc ceva mai bun! Si asa treceee timpuuulll!
Nu e adevarat insa e adevarat ca pe masura ce trece timpul sunt mai descurajate si nu mai au incredere in ele.
Nu mai reusesc sa se marite fiindca s-au obisnuit sa fie singure... Da, asa e sunt mai pretentioase.
Acele fete ''batrane '' cum le spui tu nu au avut noroc in dragoste! nu au gasit un partener sau nu le-a cerut nimeni niciodata in casatorie! au fost mai timide sau mai rezervate la mometul respectiv...fiecare are mai multe motive! insa dupa o anumita varsta ele si-au pierdut speranta de a mai gasi pe cineva! si au facut o casa unde locuiesc singure, eventual am vzut cazuri(au grija de un copil-l-au adoptat) e ceva frumos! si sunt fericite 80% fata de o alta femeie care are un sot protector alaturi de ea! bine ca in unele cazuri multe isi doresc sa nu-l aiba! Profa mea de geografie are 38 de ani si s-a casatorit acum 2 ani! sau profa de romana are 36 si inca nu e casatorita! nu vrea sa se casatoreasca!
''Toate la timpul lor''.
În cazul fetelor bătrâne, timpul a cam trecut.
Da, sunt pretenţioase. La această vârstă (a lor), bărbaţii au două cusururi: sunt bătrâni sau sunt căsătoriţi.
Scuze dacă am fost maliţios, dar cam asta este situaţia.
Fetelor, nu e bine să vă măritaţi prea tinere, dar nici să aşteptaţi să îmbătrâniţi: Anii tinereţii se duc fără întoarcere şi regretele sunt tardive.
Şi, ca să închei pe un ton mai optimist, se spune că femeia atinge maturitatea sentimentală, dar şi sexuală, după 30 de ani.
Pai eu cred ca dor la o vast mai inaintata au niste fixuri si reguli si nu toti barbati sunt dispusi sa le accepte...deacea e mai greu pentru ele:*
Cred ca in timp se obisnuiesc cu singuratatea si nu mai pot accepta compromisurile pe care o relatie le impune.Au tabieturile lor si nu renunta la ele. Mai mult, populatia feminina e tot mai numeroasa, deci vor fi tot mai multe femei singure. Asta daca nu introducem poligamia.
Ehei ce parere sa avem despre fetele batrine? pai in tot cazul nu buna(asta daca este sa ne intrebati pe noi barbatii), eu le cam stiu. In loc sa mai scada din pretentii de la o anumita virsta ele le cresc, invocind faptul ca sunt titrate, intelectuale, culte si nu accepta un nivel mai jos decit al lor, chiar daca barbatul este un om deosebit din toate punctele de vedere(daca nu are studiile ei tot degeaba). si asa cum spuneau si ceilalti timpul trece si din aleasa ajunge culeasa sau nici macar atit. Ce ar trebui sa mai stie ele este ca noi barbatii de regula nu prea ne mai intereseaza cele batrine care nu mai pot avea copii (pentru ca dupa o virsta risca sa-i faca handicapati sau deloc), deci copii nu, iubire ca-n tinerete nu, frumusetea e cam dusa ...practic nu mai sunt folositoare sub nici o forma, asa ca fetelor aveti grija!
florynna903 întreabă:
Loreddana întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: