Din punct de vedere genetic nu a fost demonstrat inca daca " a fi pe invers" sau " a fi bi" e ceva cu care te nasti, deci nu iti pot spune exact daca e vorba de atractie sau sentimente reale. totusi e foarte ok, nu vad dc ar fi o problema daca iti plac si fetele si baietii. nu de putine ori o fata are maimulte de oferit decat un baiat. incearca sa ignori ce spun unii ( gen retardatul care a comentat mai sus), multi oameni nu sunt de acord din cauza felului in care au fost crescuti, deci nu te astepta la prea multe poinii " pro".
tu esti, din punctul meu de vedere, o persoana libera care nu se teme sa arate cine e cu adevarat, iar pentru asta esti demna de lauda, nu multi au curajul sa recunoasca ce sunt cu adevarat
Este extraordinar, perfect, tine-o tot asa, o sa ajungi departe, la Amsterdam, daca nu chiar mai departe, pe centura Bucurestiului
Uhuu,ce legatura are cu atractia sexuala? Daca iti plac fetele esti ceea ce se numeste "curva" sau ce? Fiecare are fanteziile lui, probabil ai si tu unele.
Acolo unde mergi tu sa le gasesti, purec lat
"Acolo unde mergi tu sa le gasesti, purec lat"
De unde stii tu pe unde merg eu? Mama ta nu poate sa tina niciun secret?
"Uhuu,ce legatura are cu atractia sexuala? Daca iti plac fetele esti ceea ce se numeste "curva" sau ce? Fiecare are fanteziile lui, probabil ai si tu unele. "
Eu nu am folosit cuvantul "curva", deci undeva ai o eraore de procesare a informatiei, nu e insa mare belea, ca poti sa mai citesti odata, asta daca nu esti prea nervoasa, ca am observant ca la nervi, faci sex cu baieti pentru care nu simti nimic, probabil de aici, gandurile tale spre apelative pe care eu personal nu le-am folosit
Ce părere să avem? fiecare cu orientarea sexuală care-i convine cel mai bine; de ce să judec o persoană după ceea ce îi face plăcere? De ce nu după ceea ce mănâncă?!? (vegani, omnivori etc.)...
Așadar, din partea mea, fă-o cu cine vrei și îți place, atât timp cât totul e consensual.
Faci ce simti tu ca e mai bine. Ca o recomandare, in Romania trebuie sa fii mai discrete pentru ca nivelul de acceptare este mai mic decat in vest. Daca tu te simti bine in pielea ta, nu trebuie sa te intereseze ce cred altii.
Ai experimentat cu alte fete, probabil ca de aia esti "bi". Ce pot sa zic? E impotriva naturii.
Dacă îți plac fetele de ce ți-ai înșelat prietenul cu un baiat? Ai fi putut să-l înșeli cu cea mai bună prietenă a lui
Daca e asa poti primi ajutor. Exista pe net un site care se numeste Speranta di vindecare pentru homosexuali
La femei eu zic ca e ok sa fi bi, dar la barbai consider ca e un dezastru sa fie gay, ii compatimesc pe acesti oameni, mi mila de ei! Dar poti fi bi, numai sa nu te imbraci ca un barbat sau sa iei atitudin de barbat, asta nu ar mai fi sexy si ok in viziunea mea! Fi femeie tot timpul chiar daca esti bi, dezvolta-ti feminitatea, acele atitudini elementare feminine! Daragostea, atractia, legatura intre 2 femei o consider foarte sexy si ma incita! Dar legatura intre 2 barbati imi da stari de voma! si multi gandesc ca si mine, o pot generaliza!
Doamne mare e gradina ta daca ai probleme din astea vino ca te tragem noi in **** nu e problema
Daca ai probleme cu nervi nicio problema sunt o gramada de baieti doritori de **** aici care o sa te calmeze