Virginitatea in adevaratul sens al cuvantului e sa fii pur. Deci normal ca atunci cand s-a produs un act sexual cu partener nu mai esti pur. Deci se spune despre padurile amazoniene ca sunt Paduri Virgine pentru ca omul nu a trecut pe acolo doar animalele care fac parte din ea. Asa cum masturbarea nu semnifica dejvirginare.
De ce publici 2 intrebari cu acelasi subiect?
Ti-am raspuns la cealalta dar cred ca practic sunt virgine, ca himenul nu s-a rupt, dar teoretic cred ca nu mai sunt virgine, mai ales moral.
Nu nici gand! mai ales ca am citit pe site si sunt convinsa ca nu sunt virgine! uite cateva fraze de pe acel site:Virginitatea
Desi adesea este asociata cu prezenta himenului, totusi, virginitatea inseamna a nu fi avut relatii sexuale cu alta persoana. Ma refer la orice fel de contact sexual.
Prin urmare, daca o fata se masturbeaza si isi rupe himenul, nu si-a pierdut totusi virginitatea. In schimb, daca o masturbeaza prietenul ei, se poate spune ca nu mai e virgina, chiar daca in cursul acestui act nu s-a rupt membrana himenala.
Sexul oral si cel anal tot contacte sexuale sunt si, chiar daca nu rup himenul, vor aduce cu sine pierderea virginitatii
Fetele cu himen elastic sau absent sunt bineinteles virgine, atata vreme cat nu au avut relatii sexuale. Nu putem spune ca ele s-au nascut „nevirgine" doar pentru ca nu au himen, nu?
Madalina100000 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
linarkfts întreabă: