| Nikol_9025 a întrebat:

Ce parere aveti despre fetele care din dorinta de a ramane "pure" practica numai sex anal so oral?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu aș întreba-o cât poartă la papuc instant dacă ar fi cu mine și aș afla ce ai zis tu acolo. Pură pură dar suge bine, nu? Încep să cred că lumea se naște din ce în ce cu mai puțină minte.

10 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Sincer e alegerea lor, adică fiecare face ce vrea cu corpul lui etc. Oricum pure nu sunt!

| Dulcinela a răspuns:

Pai teoretic raman. dar practic nutongue
ele au deja contact sexual desi nu este sex in adev sens al cuvantului... ele nu mai sunt "pure"big grin
sper ca intelegi ce iti spuntongue

| ganjafarmer1911 a răspuns:

Sunt niste proaste. degeaba se mai numesc virgine. ganja. farmer1911 my id

| bogdy2009 a răspuns:

Nu cred ca ramai chiar atat de "pura" odata ce faci sex atat anal cat si oral; ca parere, ce parere pot avea, asta e dorinta lor.

| biankaby a răspuns:

Uite ca am o cunostinta care face treaba asta, tipa are 22 de ani blonda si frumoasa foc. Din cate stiu eu a parcticat doar oral. Ideea e alta, n-ai cum sa te numesti pura dp sex oral sau anal, de apt pura in fata cui? A lui Dumnezeu sigur nu. D p meu d v i daca tot ramai virgina cu un anumit scop sau din cauza unor principii e sa o faci cum trebuie. Pana la urma daca ar fi o ordine ar suna cam asa: sex, sex oral si anal, desi eu nu prea sunt de acord cu cel anal. apropo de tipa care ziceam mai devreme, cum sa sa strigi in `gura mare`, eu nu m-am culcat cu nimeni, nu m-a atins nimeni. Prefacatorii! nu inteleg scopu lor de fapt. Daca tot incepi un anumit tip de viata sexuala pai atunci bucura-te de ea! Bineinteles cu un prieten stabil ca asa nu faci decat sa te injosesti! scuza-ma ca am folosit persoana a 2-a...nu vb despre tine ci in general. oricum eu una as fi curioasa sa aud argumente pe tema asta din partea unei fete aflata in cauza. Poate poate o sa-i dau dreptate cine stietongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Odata ce au facut sex oral nu mai e pura.

| bluesky a răspuns:

Acele fete numai pure nu sunt. Cred ca sunt mai "murdare" decat cele care fac sex chiar daca nu au 18 ani.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Poţi spune că mai sunt pure când fac asemenea lucruri?
Sunt foarte murdare în comparaţie cu femeile care o fac normal!
Oare se mai împărtăşesc? Doamne fereşte! Arde pământul sub ele.
Pa, pa.

| anduta160 a răspuns:

Sunt niste fraiere oricum ele nu se mai pot numi virginewinkingsau pure in nici un caz...

| adelina_5429 a răspuns:

Pura e doar atunci cand nu faci sex deloc...si de acele fete ce sa zic fiecare face ce vrea cu propiul sau corp si nu misepare ceva iesit de sub comun daca faci sex anal si oral