| Mysteryossa a întrebat:

Ce parere aveti despre fetele care fac iubitilor lor oral? adik...vi se pare normal? vreau raspunsuri sincere.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da sunt de acord. Am o relatie serioasa, chiar foarte serioasa si suntem open mind in intimitatea noastra.

55 răspunsuri:
| BogdanelululTheGodfather a răspuns (pentru caramela):

Pai, intr-un fel ii privati de libertate. Sa ma scuzati dar iar nu ati inteles ca NICI EU NU SUNT DE ACORD! Si sa stiti ca suneti de moda veche! Inca din primul raspuns ati pomenit de "inainte de 89". In natura leoaicele isi parasesc puii. Nu spun ca ar trebui sa nu ne mai pese de copii nostri, insa ar trebui sa le dam posibilitatea de a se descurca singuri in absolut orice situatie. Pana la 18-19 ani a fost a dumneavoastra. Dupa, este propria sa stapana.

caramela
| caramela a răspuns (pentru BogdanelululTheGodfather):

Am folosit cuvantul "inainte de 89" pentru ca nu exista atata dezmat ca acum, iar faptul ca fata mea se respecta si are demnitate, asta nu inseamna ca e privata de libertate, dar ce inseamna a fi privat de libertate in opinia dvs dle Bogdanel?

| mircea1989 a răspuns (pentru caramela):

Si daca fata ta ii face prietenului ei, crezi ca ti-ar spune tie care clar o vezi ca pe o perversiune?laughing...ok

A fi privat de libertate= a fi fiica dvs.
Si dvs ii dadeati raportul mamei?
Nu cred.

caramela

Hai sa nu o mai lungim, ca pe atunci nu era asa dezmat.straight face

| Pitzipoanca a răspuns (pentru ioanadanny):

Tu esti o zana din aia neprihanita? oooo, looool. cate carti ai citit la viata ta? cate limbi straine vorbesti? stii picta? stii sa intretii o conversatie cu un om cult? fac oral si pun pariu ca ma respect mai mult ca tine.

| Pitzipoanca a răspuns (pentru caramela):

Cu tot respectul, nu e un narav prost adoptat dupa revolutie.

| Pitzipoanca a răspuns (pentru Legiuitoarea):

Ai fost pe la psihiatru in ultima vreme?

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns (pentru Pitzipoanca):

Bună.
Te las pe tine prima, la psihiatru că tot te iei de mine!
Pa, pa.

| laura2307 a răspuns (pentru ioanadanny):

Mie mi se pare k esti o frustrata happy

Nostalgia... Ce mult iti mai doresti vremurile de odinioara! Poate oricine trai in iluzia ca dupa 89 este mai bine si ca ai sai copii ii spun mamei ce fac ei in dormitor.

caramela

Hai bre ma lasi.e mai bine dupa 89? cu ce? ca nu sunt locuri de munca, ca invatamantul e la pamant? ca tineretul viseaza numai la distractie si masini scumpe? de asta e mai bine? ok daca zici tu, asa sa fiesmugsmug

caramela
| caramela a răspuns (pentru Pitzipoanca):

Buna! daca nu e narav, ce e? obisnuinta? un mod de a trai mai bine?

| Anecherry a răspuns (pentru Pitzipoanca):

Oo da, asta da atitudine. respect.

| Anecherry a răspuns (pentru Legiuitoarea):

Umilinta? dar cant ti se face nu te mai simti umilita?

| Pitzipoanca a răspuns (pentru caramela):

Sex oral se face caaam de cand a aparut omenirea pe pamant. De fapt, exista ceea ce neofitii numesc "deviatii sexuale" la multe specii de animale. De exemplu, tribadism. Sunteti mult prea agresiva, aveti niste orizonturi inguste. Si nu ma refer la practicarea sexului oral. Daca dvs nu faceti, nu inseamna ca cei care o fac va sunt inferiori. O seara placuta.

| LupulAlb a răspuns (pentru caramela):

Ma asta nu-i rautate, da zi tu DE UNDE STI CE FACE FITA? zi? poti sa-mi spui ce copil ai, dar gandeste-te, de ce ti-ar spune?

caramela
| caramela a răspuns (pentru LupulAlb):

Pentru ca stiu ce am crescut si stiu ca este impotriva celor care practica, dar nu stiu de ce imi sariti in cap toti, e parera mea si e strict personala..pana la urma fiecare in patul lui face ce vrea, eu nu am facut decat sa raspund unei intrebari... daca stiam ca luati foc, nu raspundeam, ignoram intrebarea.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns (pentru Anecherry):

Bună.
Depășești discuția! Eu nu-mi etalez intimitatea, clar?
Pa, pa.

| Anecherry a răspuns (pentru Legiuitoarea):

Bine, cum doresti, dar nu cred ca ar trebui sa-ti dai cu parerea in domenii pe care nu le cunoti; si daca depasesc discutia, imi pot cere scuze, nu-i nici o problema, nu sunt crescuta in jungla; daca te vezi in postura de a nu putea accepta sau tolera anumite comportamente, incearca macar sa nu te bagi in seama aiurea si sa nu jignesti, pentru ca puncte de vedere gasim tot inainte, iar daca ele nu sunt tocmai in afinitate cu persoana ta treci peste pentru ca nu ai de unde sa stii unde ajugi.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns (pentru Anecherry):

Bună.
Ce jignire? Fiecare face ce vrea... cu cap sau nu! Dacă nu cu părerea, atunci cu ce? Să arăt cu degetul?
Pa, pa.

NOname
| NOname a răspuns:

http://www.tpu.ro/......-6-luni-d/

Văd că și aici se jignește gratuit...

Într-un cadru intim este permis orice, cât timp este de comun acord și nu se încalcă legea. Ține de intimitatea fiecăruia.

Iar cei care se grăbesc să judece, ar fi bine să vorbească doar pentru ei sau să se abțină de la comentarii și să nu aplice normalitatea lor tuturor!

| ioanadanny a răspuns (pentru Pitzipoanca):

Felicitari! oricum fiecare cu parerea lui si EU NU SUNT DE ACORD!

| ioanadanny a răspuns (pentru laura2307):

laughing) lol...calmeaza te

| NuAmGasitAltNickDisponibil a răspuns (pentru Dicanul):

Atat rolling on the floor

Întrebări similare