| Simonaaaaaaaa a întrebat:

Ce parere aveti despre fetele care isi incep viata sexuala la 16 ani? dar despre baieti?thinking

Răspuns Câştigător
| lacrimi a răspuns:

Nu stiu, viata sexuala se incepe mai tarziu, 17-18, ani, sau chiar mai tarziu, depinde cat esti de pregatit, si nu trebuie sa o incepi cu cine apuci, cu toti profitorii si nespalatii, trebuie sa fie persoana pe care o iubesti, care vrea sa fie mereu langa tine, trebuie sa fie un moment special. Ce sa zic, despre fetele astea, decat ca le place...si o fac asa. fara masura.sa se simta bine.in ziua de azi nu prea mai gasesti sentimente, totul se bazeaza pe sex si bani, nu pe dragoste adevarata...

15 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Prea devreme pentru fete, risca complicatii si dezamagiri dureroase, iar majoritatea baietilor la anii astia braveaza, vor doar cuceriri si palamares, din pacate, rar care tin cu adevarat la fata care le-a mai si dat trofeul!

| daniDeeDee a răspuns:

La fete... hmmmm

la baieti... ok happy

| selef a răspuns:

Precoce.

| MM a răspuns:

E putin cam devreme, dar fiecare face ce vrea.Curiozitatea e mare, dar maturitatea psihica si fizica e redusa.

| Guitarlove a răspuns:

Fetele de 16 ani care se gandesc sa si-o inceapa si au inceput-o deja la aceasta varsta, nu au minte. Probabil din cauza anturajului sau cred cumva ca este cea mai mare placere din lume happy. Facem ca-n satra : sa facem copii de la 12-13 ani ca sa fie "mai cu noroc ". Iar pentru baieti, de ei nu am ce sa zic. Ca ei pana la urma sunt disperati dupa sanii, fundul si picioarele fetelor :-si. La ei nu m-ar mira nimic!

| Nemesis_9263 a răspuns:

Bravo lor.asta inseamna ca sunt pregatite din punct de vedere fizic si psihic

| zuzushi a răspuns:

Mai... la baieti chiar nu mi se mai pare ceva anormal varsta de 16 ani. thinking la fete, chiar mi se pare o prostie. nu esti pregatita la 16 ani nici fizic nici psihic. cel putin asa cred eu. in fine ...fiecare cum crede

| Aurelia a răspuns:

Mie mi se pare ca este prea devreme la 16 ani, nici macar nu esti major/a! Ma refer si la fete, si la baieti!

| Aiamica a răspuns:

La fele : daca ele sunt pregatite, si sunt sigure de ceea ce fac, bravo!
La baieti : totusi.la 16 ani in ziua de azi e cam tarziuhee hee

| eyline a răspuns:

Omeii sunt diferiti... nu putem pune o bariera. Sunt anumite fete care la 16 ani sunt foarte calculate, constiente de ceea ce fac, si altele care au o varsta respectabila si nu se deosebesc de mentalitatea unui animal. Cel mai mult conteaza ca atunci cand iti incepi viata sexuala, sa o faci cu persoana potrivita, sa ai pe cine te baza la orice obstacol. Atunci vei simti cu adevart acest proces, altfel nu are niciun farmec. In plus cu cat timp esti mai cuminte cu atat esti mai apeciata si mai dorita; nu trebuie sa intrii in panica ca ai trecut de 16 ani si nu ai facut ceea ce a facut vecina/ul, amica/ul, etc.

| sheid a răspuns:

Fetele..nu va incepeti viata sexuala de la 16 ani ca majoritatea ejaculeaza precoce, si nu v-ati dorii de la varsta asta frageda puradei prin curte ~ rolling on the floor si mai ales ca voi "iubiti" la varsta asta
cand de fapt pentru un barbat o seara romantica = sex.
am incheiat. punct.

respect.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru baieti e ok pentru fete nu :pe

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Waw ce fraiera prietenele ei sunt deja pe val

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Maia. devanseaza cu doi ani.chiar cu trei. poate te referi strict la varsta de 16 ani. dar aici pe TPU...sa-mi fie cu iertare, da ...incepem mai devreme. si culmea, sunt asa de pregatiti in ale sexului dupa cum spunea cineva incit isi baga degetelul in vagin, si dupa aia intreaba daca mai sunt fete mari.nu mai spun de ...periuta de dinti.sunt multi care stiu despre ce vorbesc. unii sau si spalat cu ea pe dinti dupa cate-mi amintesc.parerea mea? teribilism si slaba educatie in privinta sexului.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Despre baieti? in afara de sa dea din fund... ce mai stiu sa faca?