| Anonim_3463 a întrebat:

Ce parere aveti despre fetele care isi pastreaza virginitatea pina la casatorie? Credeti ca e ceva minunat si demn de apreciat sau e ridicol si demodat?

Răspuns Câştigător
| ascovit a răspuns:

Mai eu am o parere destul de bune, asa cum spunea unul dintre utilizatori, "dragostea asteapta oricat". Si daca te casatoresti la 30 de ani, eu cred ca ar fi si mai de apreciat. Daca o persoana se dezvirginizeaza, mai exact, o fata, inainte de casatorie, pai, atunci, care ar fi farmecul de dupa nunta?thinking, ca locuiti singuri si cam asa ceva, insa, ce ar fi diferit? Acel pas daca s-a facut deja, singurul farmec este ca nu mai aveti frica de a te prinde cineva, stiu, cand e vorba de vremea cand ar trebui sa iti incepi viata sexuala sunt mai demodata i de cat bunica, insa asa gandesc eu, si orice mmi s-ar spune, raman la parerea mea pe care o consider extrem de bine gandita. Cat despre fetele care aleg sa ramana virgine pana la casatire, RESPECT!
Si pentru cei care mi-au citit raspunsul si vor sa stie ce parere am eu despre cand ar fi timpul sa iti incepi viata sexuala, iata parerea mea: Atunci cand esti gata sa fii parinte, si asta nu inseamna ca eu consider actul sexual doar un act pentru reproducere, insa daca stam sa gandim, o sarcina neprevazuta, sau mai bine spus, dnedorita, are doua solutii: sa nasti sau sa avortezi. Si din ambele vei avea de regretat si te distrugi singura. Demodata parerea mea sau nu, o sustin pana la capat!

Acums a am rezum la ce ai intrebat tu, RESPECT! Respect pentru fetele ce se [astreaza pure pana la casatorie.

14 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Cred ca sunt una la un milion, daca nu si mai putine.Ridicol si demodat, nici pomeneala, e nebun oricine ar putea crede asa ceva.Toti stim ce este corect, dar ele chiar reusesc imposibilul, sunt demne de toate laudele!

| elasexygagica a răspuns:

Daca nu faci sex pana la casatorie, inseamna ca ai trecut prin viata mai rau ca lebada prin apa...ce faci daca te mariti la vreo 30 de ani, stai sa te usuci pana atunci?

| NickiMinaj a răspuns:

Mie nu-mi vine sa cred ca exista. e o metoda care-ti garanteaza 100% ca o sa ai o casnicie de c***t, din urmatorul motiv : nu cred sa astepte vreuna pana la 30-35 de ani si mai mult ca sigur se vor marita cu un bou pe la 20-25, urmand sa se intrebe toata viata daca se poate mai bine de atat.

| missbee a răspuns:

Nu e ridicol și demodat, dar pur și simplu nu mi se pare practic. Mai în glumă mai în serios, chiar există oameni incompatibili în pat.
Căsătoria presupune câțiva ani de relație înainte, și ca să stai cu cineva câțiva ani de zile, să aveți planuri de căsătorie și să dormiți spate în spate e destul de ciudat. Dragostea include și sexul, e ceva firesc, omenesc, și nu e nimic greșit în a avea astfel de dorințe. Nu mai trăim în societatea de mult în apusă în care femeia era doar mamă la copil și femeie în casă. ^^

| Allexis a răspuns:

Nu e numai ridicol si demodat, e de-a dreptul o prostie. Sa zicem ca fata se pastreaza virgina pana la casatorie. De unde are ea termen de comparatie intre sotul ei si alti barbati, in materie de sex? Daca ala da de trei ori din fund si "termina", ei o sa i se para normal, ca nu stie cum e treaba cu sexul... Plus, mai pe scurt, daca nu sunt compatibili in pat cei doi soti? Mi se pare absolut normal, pragmatic si inteligent sa faci sex inainte de casatorie, ca sa n-ai "surprize" neplacute dupa aceea.

| Muppet a răspuns:

Eu nu cred ca e nici una nici alta.E ceva normal thinking

| Nobodyy a răspuns:

Este demn de apreciat deoarece acei copii [pentru ca indiferent de varsta daca gandesc asa sunt tot copii] care cred ca este "demodat" sunt doar niste disperati dupa sex. Dragostea adevarata asteapta oricat ar fi nevoie.

| Diana1d a răspuns:

Depinde de varsta la care se casatoreste. Daca se casatoreste la 30 ani, atunci chiar e demodat si ridicol, dar daca se casatoreste la 19-20 de ani cam asa, e destul de frumos.Si eu ma intrebam lucrul asta dar am ajuns la concluzia ca e bine sa faci pasul asta nici prea devreme dar nici prea tarziu. Well. daca pe la 18-19 ani ai o relatie stabila nu cred ca e o problema.Bineinteles,daca vorbesti cu mama ta ca sa te invete sa te protejezi.

| NoName_7204 a răspuns:

R.I.D.I.C.O.L
call meu
frate rolling on the floor.
cum sa nu faci sex decat dpa casatoriee? straight face
si daca te mariti la 40 de ani? rolling on the floor [in general vorbesc]
adicaa.rolling on the floor
doamne

| katty_6203 a răspuns:

De apreciat, din punctul meu de vedere.Demodat ar fi din punctul de vedere al celor ce nu cred in Dumnezeu.Fiecare cu parerea lui, pana la urma!

| cooldenisua19 a răspuns:

Intr-un fel mi se pare de apreciat dar in alt fel mi se pare demodat si ciudat adica nu stiu mi se pare foarte ciudat sa nu faci macar o data sex pana te casatoresti... dar fiecare cu parerea lui

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca e ridicol si demodat darr fiecare face c vrea...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

lasind la o parte raspunsul preietnei mele (ellasexigagicxa care cind deschide gura iese un penis ) tu stii foarte bine ce ai de facut mmvorbele noastre sunt x si 0

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ridicol nu este.O fata care se respecta si reuseste sa se pastreze "proaspata" pentru viitorul sot merita tot respecutl, insa sunt si dezavantajebig grin daca nu-ti consideri sotul bun la pat si nu te satisface ce faci? divortezi ca nu-i bun la pat?laughing) Pana la urma nu trebuie sa ramai virgina doar de dragul de a-i face o bucurie sotului ca este primul din viata ta, trebuie sa faci ce simti. Daca ai o relatie stabila si sigura si iti doresti sa ai relatii sexualte de ce sa te opui dorintelor?big grin