| Giulyana_Giuly_1991 a întrebat:

Ce părere aveți despre fetele care își vând virginitatea?
Întrun fel, oricum întâlnești la un moment dat un tip cu care o faci, de care te vei despărți peste ceva timp..Nu mai sunt vremurile ca înainte.

Răspuns Câştigător
| Dismally a răspuns:

Bravo lor, cat timp gasesc pe cineva dispus sa o cumpere poate fi o idee buna, oricum o vor pierde la un moment dat si cel mai probabil nu va fi "iubirea vietii" cum viseaza multe.

17 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Un mod frumos și foarte productiv de a debuta în prostituție.

| Freya1 a răspuns:

Ști că se zice ca mai devreme sau mai tarziu toti ne vindem, dar eu prefer să mă "vand" pe dragoste nu pe bani.
Despre ele ce părere sa am, fraieresc un prost.Cu ei am o problema ca sunt asa tembel încât plătesc bani grei cand pot cuceri o pustoaica virgină.

| SilentRain a răspuns:

Ca nu au principi, josnic

| sofisis a răspuns:

Ce parere sa am..sincer nici una. Este corpul lor si viata lor. Fiecare se dezvirgineaza cum considera.

| Donsavas a răspuns:

Foarte bine fac. Nu se prostituează o viata. Prima noapte o alegere fiecare cum vrea si cum poate sa fie. De ce sa nu o faca contra cost? Virginitatea e numai una.

| Giulyana_Giuly_1991 explică (pentru Donsavas):

Exact la asta ma gândeam și eu.Plus ca se scot bani frumoși, si e vorba de o noapte.Asta nu înseamnă ca e vreun,, debut" in prostituție, așa cum erau comentariile precedente.Numai ca, contează foarte mult si discretia

| SG1995 a răspuns (pentru Donsavas):

Mai bine să iei decât să dai nu?

| Donsavas a răspuns (pentru SG1995):

E bine sau rau după cum apreciază fiecare dintre noi.

| SG1995 a răspuns:

Da că bine era înainte și ftută și bătută. Anyway minte de afacerist ce mai.
Știu una de 14! care a ajuns pe centurā. Are o "relație" cu un pește care îi poa fi tată. No și puștoaica i-a cerut unui client 7000 €! plus bani să-și țină gura.

| Plato a răspuns:

Mizerabil, ce pot spune.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bravo lor fete destepte. Si nu o zic chiar deloc in gluma.

Pãcat ca nu mai sunt vremurile ca inainte.

Acum dupã ce ca nici una nu se mai mentine virgina, au si pretentia sa-si gaseasca fraierul care sa le ofere securitate, familie etc etc dupã ce sunt toate Sparte.

| SG1995 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ai de pml ce "deștept" să ghicesc, după mintea ta imbecilă doar virginele mai merită să se căsătorească, și te mai miri de ce îți fac vând damele, ete te de-asta fustrat de 2 lei.

| anonim_4396 a răspuns (pentru SG1995):

Din punctul asta de vedere sunt mai destept, pentru ca stiu si de ce unii pun pret pe virginitate, si nu e pentru ca au astfel de fantezii stai linistit.
Nu spune ca cele care nu mai sunt virgine nu meritã sa se casatoreasca, asta Depinde societate, de ce e considerat normal de majoritatea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu am nicio parere, nici pozitivă, nici negativă.
E decizia lor, himenul lor, nu valorează nimic pentru nimeni.Sau nu ar trebui.
Poate nu e "moral", dar nu văd ceva de condamnat.

| Paul754880338 a răspuns:

Momentul ala, are cu siguranta, nevoie de caldura, dragoste, afectiune si rabdare nu de bani. Bani sunt relativi ai reversibili. Momentul ala nu! Este unic si ireversibil! Nu ar fi pacat?

| SG1995 a răspuns (pentru Paul754880338):

Știi ceva zici tu așa, dar cu 10.000 da, există fraieri care ar plăti atât tr doare în plă. Serios acu nu e nimic magic, e doar un ftai, și de obicei primul e stresant și prost.

| Paul754880338 a răspuns (pentru SG1995):

La mine, orice raspuns, isi gaseste respectul cuvenit, pentru ca fiecare are dreptul la opinie. Dar promovand legatura asta din ce in ce mai stransa intre zona pubiana a femeii si bancnote, nu facem altceva decat sa transformam mintea si sufletul femei intr-un portofel primitor de orice moneda, iar al barbatului intr-un card de credit. Atunci ma intreb cum vor arata copiii cu acesti parinti si cum va arata societatea formata din acesti adulti si copiii lor.