Bravo lor, cat timp gasesc pe cineva dispus sa o cumpere poate fi o idee buna, oricum o vor pierde la un moment dat si cel mai probabil nu va fi "iubirea vietii" cum viseaza multe.
Ști că se zice ca mai devreme sau mai tarziu toti ne vindem, dar eu prefer să mă "vand" pe dragoste nu pe bani.
Despre ele ce părere sa am, fraieresc un prost.Cu ei am o problema ca sunt asa tembel încât plătesc bani grei cand pot cuceri o pustoaica virgină.
Ce parere sa am..sincer nici una. Este corpul lor si viata lor. Fiecare se dezvirgineaza cum considera.
Foarte bine fac. Nu se prostituează o viata. Prima noapte o alegere fiecare cum vrea si cum poate sa fie. De ce sa nu o faca contra cost? Virginitatea e numai una.
Exact la asta ma gândeam și eu.Plus ca se scot bani frumoși, si e vorba de o noapte.Asta nu înseamnă ca e vreun,, debut" in prostituție, așa cum erau comentariile precedente.Numai ca, contează foarte mult si discretia
Da că bine era înainte și ftută și bătută. Anyway minte de afacerist ce mai.
Știu una de 14! care a ajuns pe centurā. Are o "relație" cu un pește care îi poa fi tată. No și puștoaica i-a cerut unui client 7000 €! plus bani să-și țină gura.
Bravo lor fete destepte. Si nu o zic chiar deloc in gluma.
Pãcat ca nu mai sunt vremurile ca inainte.
Acum dupã ce ca nici una nu se mai mentine virgina, au si pretentia sa-si gaseasca fraierul care sa le ofere securitate, familie etc etc dupã ce sunt toate Sparte.
Ai de pml ce "deștept" să ghicesc, după mintea ta imbecilă doar virginele mai merită să se căsătorească, și te mai miri de ce îți fac vând damele, ete te de-asta fustrat de 2 lei.
Din punctul asta de vedere sunt mai destept, pentru ca stiu si de ce unii pun pret pe virginitate, si nu e pentru ca au astfel de fantezii stai linistit.
Nu spune ca cele care nu mai sunt virgine nu meritã sa se casatoreasca, asta Depinde societate, de ce e considerat normal de majoritatea.
Momentul ala, are cu siguranta, nevoie de caldura, dragoste, afectiune si rabdare nu de bani. Bani sunt relativi ai reversibili. Momentul ala nu! Este unic si ireversibil! Nu ar fi pacat?
Știi ceva zici tu așa, dar cu 10.000 da, există fraieri care ar plăti atât tr doare în plă. Serios acu nu e nimic magic, e doar un ftai, și de obicei primul e stresant și prost.
La mine, orice raspuns, isi gaseste respectul cuvenit, pentru ca fiecare are dreptul la opinie. Dar promovand legatura asta din ce in ce mai stransa intre zona pubiana a femeii si bancnote, nu facem altceva decat sa transformam mintea si sufletul femei intr-un portofel primitor de orice moneda, iar al barbatului intr-un card de credit. Atunci ma intreb cum vor arata copiii cu acesti parinti si cum va arata societatea formata din acesti adulti si copiii lor.
anonim_4396 întreabă: