| sexmydefice a întrebat:

Ce parere aveti despre fetele care la 12-14 ani deja nu mai sunt virgine?big grin

34 răspunsuri:
| Konata a răspuns:

Scuza-ma dar mi-se pare anormal ca o fata de 12-14 ani sa nu mai fie virgina. nu mi-se pare normal.Asta nu e bine si este si un pacat. De obicei viata sexualsa se incepe minim la 16 ani nu la 12 straight face cand nici nu stii pe ce lume traiesti.

| alina_4026 a răspuns:

Nu este nu este.Fiecare face ce vrea.Nu vad nimic rau in asa ceva.

| RzVq a răspuns:

In general baieti cauta fete virgine big grin
deci iti poti da singura raspunsul...

| SoRiNaQo a răspuns:

Ce parere sa am daca sunt baiat... Cu... Dar e bine ca suntem in Romania si asa mai tragem si noi baietii la ceva laughing

Pnm, nu mai esti virgina?
Asa e daca fetele la varsta asta sunt CURIOASE happy

Răspuns utilizator avertizat
| SageKid a răspuns:

Viitoare panarame.

| PrESeUS a răspuns:

Pai daca nu ai 14 ani si deja te gandesti la sex! Este treaba ta ce faci dar parerea mea este ca ar trebui sa mai cresti putin! Ai grija de tine si cu cine vrei sa te culci!

| Valentyn_Alexandru_1990 a răspuns:

Cred ca se grabesc, desi la cele care sunt mai dezvoltate, nu se observa foarte mult...in concluzie nu cred ca este bine, ar fi bine macar pana la 17 ani sa astepte pana face pasul asta.

| RazvanRms a răspuns:

laughing Cunosc o fata care la 13-14 ani numai stiu sigur a facut sex cu 23 de persoane intr-o seara de seara pana dimineata straight face
Aia da fata de piatra laughing, dupa ce a terminat cu toata lumea spunea ca o doare burta straight face

| AndyLavy a răspuns:

Sunt atat de inconstiente si atat de naive, cu o proasta educatie si nivelul de inteligenta aproape de 0.

| sergiu1s a răspuns (pentru RazvanRms):

Frate creca avea pasarica rupta dupa aia merge parantezata

| Oana92 a răspuns (pentru RazvanRms):

:O

| RazvanRms a răspuns (pentru Oana92):

happy yes it`s true big grin.

| RazvanRms a răspuns (pentru sergiu1s):

Stai linistit ultima oara cand am luat-o avea lindicu mai mare ca a lu o batrana laughing.

Pai trebuie sa te astepti nu mi-a tr mie sa ii mai fac si eu proba?

Daca vrei iti dau fb ei sa vb cu ea laughing.

Ia damil sau adauga id ista sergiu_bosss64 si mil tr acolo ok?

De unde esti?

Craiova

Oooo, mai bine te duci la curve laughing

Le-am nenorocit si pele am fost la toate de pe aici ia da-mi fb aleia sa o vad

| DeeaRi a răspuns:

Trist, trist

| mihnea123abc a răspuns (pentru sexmydefice):

Aia din poza esti tu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cele mai urate pareri.
Acele fete vor vrea sa fie respectate dar de fapt si-au distrus viata.
De vina sunt si parinti pentru ca le-au dat copiilor prea multa libertate, prea multe resursea sa-u pur si simplu nu le-a pasat de ei sau le-a fost rusine sa vorbeasca cu copii.
Ca parinte trebuie sa iti protejezi copilul ca varsta de 12-18 e o vrasta frumoasa in care trebuie sa te distrezi nu sa faci sex si dupa aia sa regreti o viata.
Ia r o alta vina este societadea in care traim, care se degradeaza din ce in ce mai tare, dar de fapt noi o facem asa pentru. ca dam crezare la toate prostiile si ne uitam la Tv la toate pitipoancele care sunt semi analfabete si nu stiu sa faca decat sex si sa pozeze goale.(daca lumea nu sar mai uita ar scadea audienta iar producatorii nu l-ear mai da, dar asta vor romanii).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru sexmydefice):

Esti praf o sa ai un barbat care o sa te insele sau care o sa te bata sau altele, iar tu o sa te miri de ce cine stie ce parinti mai ai si tu de regula astea se intampla intr-o familie dezorganizata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru RazvanRms):

MAi bine. zi daome fereste sa nu te insori cu o asemenea fata, sa mergi pe strada si sa zica toti uita lu asta i-am traso.

| VreauSaRad a răspuns:

La 12-14 ani fetele trebuie sa se joace cu papusile sa le descopere secretele nu sa descopere secretele din kamasutra si sa desluseasca tainele sexului.In 3 cuvinte: inconstiente prost crescute!

Te-am ajutat!?

| Emiliabantas12 a răspuns:

Ca nu trebuia sa faca asta si ca sunt curve

Întrebări similare