| MadyLuz a întrebat:

Ce parere aveti despre fetele care la 13-14 ani deja se gandesc cum sa faca sex si cu cine sau mai rau deja nu mai sunt virgine la aceasta varsta? Vi se pare un lucru normal?

Răspuns Câştigător
| SociallyDepressed a răspuns:

Sunt multe cauze ale începerii vieţii sexuale de la o varstă fragedă.
Neinformarea.Nu ştiu care sunt consecinţele.
Anturajul.Văd că toată lumea face asta şi li se pare O.K mai ales când aud de la prieteni că e o placere.Anturajul le bagă în cap ideea că să fi vigină e o ruşine. Cele mai multe fete îşi incep viaţa sexuală mai mult din cuiozitate, să vadă cum e.Altele sunt presate de prieten.
Nu mi se pare normal pentru ca nu sunt conştiente de riscurile începerii vieţii sexuale.Li se pare la modă să faci asta pentru că cică te face mai matură.Îşi distrug copilăria, apoi regretă.
Respect pentru fetele care merg pe calea abstinenţei...macar până la 18 ani când sunt pregătite atât fizic cât şi psihic şi sunt conştiente de ce fac.

13 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Un lucru normal ar fi dacă ar primi o educație acasă și să aibă grijă la ce anturaj se înhamă!
Pa, pa.

| PrecioussGirl a răspuns:

NU!
anturajul, parintii sunt devina.

| MititiCa a răspuns:

Traim intr-o lume NEBUNAAA! deja de la 12 ani, fetele sunt foarte dezvoltate, si bineinteles ca sunt asaltate de baietihappy.
si bineinteles ca atunci cand vin la ele vreun baiat mai mare, si le spune ca arata bine pentru varsta lor, etc. normal ca si ele se lasa duse de valhappy
devina sunt parintihappy. care nu le-au avertizat. dar si ele ca nu au capu pe umerihappy
ce sa le faci. fiecare cu viata luitongue
parerea meahappy

| toxik a răspuns:

Cu toate ca este un lucru destul de rau sa intretii relatii sexuale de la varste atat de fragede, multe tinere se gandesc la sex oh go on

| EuOO a răspuns:

Nu, nu mi se pare deloc. Dar mai contează să le judecăm noi?

| AnnY98 a răspuns:

BUna!happyhappy:Normal ca NU...Acele fete nu o sa aiba un viitor...parintii sunt de vina si daca incep sa faca sex de la 13-14 ani o sa devina dependente de asa ceva.Multe fete numai la asta se gandesc.Cel mai bine e sa isi inceapa viata sexuala dupa ce s-au casatorit. Sper ca te-am ajutat cu cevahappy.Bye!wave

| 21Ada a răspuns:

Nu conteaza varsta oh go on

| Vladuthz a răspuns:

Daca sunt de treaba nu

| Crinutzaaa a răspuns:

Mie mi se pare un lucru normal. daca fata respectiva o face cu un baiat si sta cu el si mai ales daca il iubeste e ok. dar daca o face azi cu 1 maine cu altu atunci deja nu mai e bine. nu e un lucru rau sa faci chestii din astea doar sa ai grija cu cine si sa fi sigura pe a cea persoana. si nu cu tot prostu ce iti iasa in cale.big grin

| iubitica_2607 a răspuns:

Nu astea au un vitor asigurat pe centura

| crysstyann a răspuns:

Nu este normal sunt prea tinere cel mai bine este sa faca prima data cand se casatoresc

| CD16 a răspuns:

Da
funda?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hmmm...thinking Nu e normal. Mie asa mi se pare. Am avut eu o colega care a ramas insarcinata la 11 ani. Normal ca atunci cand o vad colegii, rad cu gura pana la urechi. Parerea mea este sa nu va incepeti viata sexuala pana la 18 ani. Sper ca te-am ajutat!kisskisskisskiss