| intelectualul a întrebat:

Ce parere aveti despre fetele care le fac oral baietilor?

14 răspunsuri:
| Dia a răspuns:

Mona, fa o fata de curva, "CE?", mersi.laughing

| Chrisstine a răspuns:

Mi se pare ceva scarbos... Nu am o parere prea buna! Presupun ca baietii au o parere superlaughing

| Barbiiie95 a răspuns:

C.rve!

| MyFirstLove a răspuns:

Penale.

| LinNaA a răspuns:

Sunt niste proaste, curve adevarate...fiuu gretos

| Cr1sti13 a răspuns:

Mi se pare scarbos! si sunt baiat nu as lasao pe iubita mea sa-mi faca nici daca ia ar vrea...

| mogosan96 a răspuns:

LOL! buna int! baieti! spuneti ca nu veti. dar mai vb cand incepe. o sa va placa!

| CяﻵsŁﻵηε a răspuns:

Buna.
Nici eu nu inteleg cu ce le incalzeste pe ele daca fac asta.in primul rand, sunt de parere ca penisul este un organ care are 2 roluri :1. pentru urinare, 2. pentru reproducere.deci trebuie sa aiba legatura doar cu vaginul...nu cu gura.nici nu e iginik...

| xMary a răspuns:

Bitch.

| Parazituuu a răspuns:

Au lipsa de calciu si na... am o parere foarte buna! nu am o parere buna despre alea care nu fac laughing

| Sken a răspuns:

Pai dacă ești fata si miai face unul nu mas supara deloc... Adick as avea o părere buna

| тecнιннιlα a răspuns:

O parere buna. De ce? Pentru ca mai devreme sau mai tarziu tot v-or face macar o data din curiozitate. Cum si baietii fac sex oral fetelor happy.

| AlleyChann a răspuns:

Sunt si eu curioasa, ce vi se pare atat de scarbos?

| Mickey1234 a răspuns:

Dale mele. Pe bune mie chiar mi se pare ceva foarte delicios si nu stiu de ce va este scarba. Mie mi s-a intamplat chiar sa nu vrea iubitul si sa vreau eu, sa il rog insistent... Fetele care fac astea sunt foarte inteligente si curajoase.

Întrebări similare