Le respect pe cele ce imbratiseaza abstinenta! Le compatimesc pe cele care, chiar nu au avut ocazia sa faca sex din anumite motive si arunca la inaintare abstinenta.
Daca fac asta pentru ca doresc ele, le apreciez, dar daca o fac din pricina parintilor sau a conceptiilor gen'daca fac sex acum, nu o sa ma mai ia nimeni' sau 'viitorul sot ma va considera asa sau asa', e cam aiurea, mai ales ca inceperea vietii sexuale e o alegere proprie si nu mi se pare normal sa te judece cineva, fie el si sotul tau, pentru asta.
Fete cu mintea incuiata e pacat sa treci prin viata ca gasca prin apa, dar na e alegerea lor
Niste neadaptate social.
La urma urmei in zilele noastre e NORMAL ca atunci cand totusi incepi o casnicie trebuie sa ai ceva experienta in viata si evident in viata sexuala. Totusi, un barbat de 24-25 de ani sau eu stiu cat, nu prea va avea rabdarea sa stea sa le invete ce si cum, sau vor profita de ele stiind ca n-au experienta deloc.
Niste fete cuminti de moda veche pentru baieti cuminti de moda veche. Le apreciez. Sunt raritati.
ForbiddenDreams întreabă:
anonim_4396 întreabă: