Aceste fete dau dovada de multa imaturiate. Sunt prea mici sansele ca acesti barbati sa-si paraseasca femeile(eventual si copiii) si sa se casatoreasca cu " prospaturile ". Barbatii care se incurca cu pustoaicele sau fetele necasatorite, sunt nu numai imaturi, ci sunt si profitori.Concluzia : despre ambele categorii, am o impresie foare proasta.
Ce parere isi fac nu stiu pentru ca nu am trecut niciodata prin asa ceva, dar ceea c stiu e ca eu niciodata nu as face asa ceva.in primul rand m-ar renega familie pentru ca am despartzit o familie
2 cine stie ca nu-mi va face si mie la fel, alea tinere intotdeauna sunt cele mai "dulci"
3 nu-mi doresc sa fiu niciodata in pielea celei lasate sau ma rog inselate stiu cum e. dupa o relatzie cu mai multa suferintze, taikmio nu era deloc de acord cu el, deci dupa 2 ani aflu ca ultimele 6 luni a umblat si cu alta.cik ne iubeste p amandoua greseala lui,p mine m-a pierdut .l-am lasat cu lacrimi in ochii,plangeam amandoi, dar fapta era facuta nu s mai putea da inapoi...
de fiecare data cand vb imi sp ca ii va parea rau dupa mine toata viata, am ramas amici pana la urma
Buna e un pacat fte mare,insa daca e vb de dragoste nu avem ce zice daca acele fete sunnt indragostite de acei oameni insurati, dar daca e vb de bani e deja naspa
Oricum eu pe fetele de genul acela le consider niste fete care nu au nici macar un neuron, Ok dragoste iubire etc dar totusi are o nevasta o sotie care il asteapta acasa
Eu una nu as face asta nici odata
Pai uni barbati profita de ele...ce parerea sa aiba ca sunt niste t**e
Bafta
Cele care umbla cu barbatii casatoriti nu cred ca isi uzeaza constiinta foarte mult.Ea trebuie sa se gandeasca ca pentru el e doar o rezerva, ceea ce ma face sa gandesc ca nu are nici mare stima de sine.Barbatii nu stiu ce cred despre ele dar vina mai mare o au ei datorita faptului ca sunt casatoriti,deci are o anumita responsabilitate,de aceea in afara faptului ca sunt niste lasi, mincinosi, insensibili ar mai fi si prosti sa o judece doar pe fata pentru greseala de au facut-o amandoi.
Fiecare cu opinia lui. Bineinteles ca cei care au trecut prin asta o sa vb. frumos despre "genul" asta de oameni. Nu inteleg de ce toata lumea are impresia ca acele femei sunt curve sau acei barbati nite profitori. Depinde de la om la om... cand te indragostesti de o pers. nu cont daca e insurat sau maritata... o faci pur si simplu; si cand e iubire adv. divortezi? nu?
Parerea mea nu e asa proasta despre fetele care umbla cu barbati casatoriti eu personal nu as face asa ceva, daca as afla ca ma inseala clar si simplu fiecare isi vede de firul lui in viata nu as mai avea legatura cu acea persoana.E pacat sa desparti 2 oameni care se iubesc mai bine s-ar uita dupa cei de seama ei cred eu pentru ca ai spus fetele deci varsta mai mik si barbati deja ma gandesc la o varsta mai mare.
Eu am o parere foarte proasta deoarece nu vad de ce ar umbla cu altii casatoriti.
E ca si cum ar fi o "rezerva" pentru acel barbat
Dar poate e vina si a baietilor ca le seduc si cad...la picioarele lor
Eu nu cred ca as putea...sa fac asa ceva
Parerea mea despre fetele care umbla cu barbati casatoriti este: Ca fetele acelea vor sa sparga casa oamenilor si ele ar trebui sa se gandeasca inainte sa umble cu un barbat casatorit,pentru ca barbatul acela nu isi va lasa nevasta cu care a tras si cu care a plecat de jos pentru o amanta care vrea totul pe tava,barbatul insurat intotdeauna de sarbatori va fi cu nevasta lui, niciodata nu va fi cu amanta.Pe sotie o iubeste, iar pe amanta o respecta.
Ce parere isi fac? le considera prada lor; Ca ei oricum tot la sotiile lor se intorc... deci daca e sa umble cu o fata nu va fi decat o aventura stiu ca am auzit multe cazuri si majoritatea au ramas tot cu sotia lor, nicidecum sa-si lase sotia pentru o pustoaica;
Cand exista atatia baieti tineri si necasatoriti, ce le trebuie fetelor sa se cupleze cu barbati casatoriti? Intrebarea ar fi ce cred ca vor obtine aceste fete de la ei? In fine, pe un barbat casatorit o astfel de relatie l-ar putea costa casatoria-respectul familiei-prestigiul-prietenii care au copii de aceiasi varsta sau apropiata ca a fetei respective il vor exclude din cercul lor de prieteni si toate acestea din ce cauza - pentru o aventura; daca stai bine si analizezi situatia nu cred ca este profitabila o astfel de relatie. Acest lucru insa nu inseamna ca fata nu va fi afectata de o astfel de relatie - depinde si de fata acum, dar pana la urma toate sunt afectate - in primul rand va fi vazuta altfel in ochii prietenilor, va incepe sa primeasca fel si fel de propuneri jignitoare - unele in gluma altele serioase - familia e posibil sa ii intoarca spatele sau sa incerce sa o protejeze, rudele se vor distanta de ea, pentru ca nu vor dori ca copii lor sa fie prieten(a) cu o astfel de fata etc. Deci in ambele situatii exista anumite riscuri pe care la momentul respectiv nu le gandim.
DIn perspectiva unui barbat casatorit(desi nu sunt ) FOARTE BUNA, depinde si ce fel se comporta fata nu inseamna ca`i panarama daca face asta, depinde de mai multe lucruri
In cazul in care mariajul barbatului in cauza este un dezastru si pastreaza doar titlul de sot pentru a nu trece un divort mi se pare normal sa isi refaca viata iar fata respectiva nu este privita ca fiind,, oarecum" dar atunci cand o fata sufera de lipsa de ocupatie si devine sclava unui om insensibil atunci este trist pentru ea. Mai ales daca viseaza sa devina,, urmatoarea lui sotie ", asta e ca in vorba/melodia aia cai verzi pe pereti ce crede ca ceea ce s-a intamplat cu precedenta nu i se poate intampla si ei? Din contra mai bine un milion de relatii dar nu in cadrul casatorie e mult mai sanatos. Parerea mea sincera
Mutubal întreabă: