| puby a întrebat:

Ce parere aveti despre fetele csare isi incep viata sexuala de la 12-15 ani? vi se pare normal?

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Nu,nu este normal, dar nici una din fetele care fac acest lucru nu se gandeste la motiv.Organismul este inca in dezvoltare si in graba lor de a creste nu-si dau seama cat rau isi fac.E ca si cum ai incerca sa mananci o placinta necoapta.Atunci cand vor ajunge la 19-20 de ani si se vor trezi cu rani pe colul uterin, cu HPV sau cu trompele uterine infundate(sa nu presupun altceva mai rau), se vor intreba de ce li se intampla acest lucru tocmai lor...Fiecare lucru trebuie facut la timpul lui.Traiti-va varsta,ca nu va mai intalniti cu ea, timpul nu-l poti da inapoi! Pa, pa!

13 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Asta e viata lor mie nu imi pare rau pentru ca nu sunt fetele mele. Daca ar fi sa fie fiica mea care ar face sex inainte de 18 ani eu o dau afara din casa sa se duca unde vrea, ori asculta ce educatie ii dau ori alege lumea exterioara. Eu ca tata o sa-mi asum responsibilitatea sa o educ dar sa nu isi intreaca masura ca va fi vai si amar de ea.

| Castiel a răspuns:

In opinia mea sunt curve adica daca si-o trag de acum mai incolo cred ca vor avea orgasm aka nimfomane si oricum asta este de vina lumea moderna pentru ca daca habar nu aveau de sex numa erau curioase si daca numa erau curioase numa se ****au si deveneau curve de la varsta asta+ca posibil sa-si strice nasterea (sau cum s-o zice) o sa ajungem ca in "the Children of Men" laughing in fine ideea e ca ele sunt curioase cum sunt si baietii de fel adica pe vremuri nu erau filme in care aia se imbraca sexy sau se F cu ala nu? Deci numa aparea intrebarea "mami tati ce fac aia 2 acolo?" mai devreme sau mai tarziu tot afla nu? Deci nu este numa vina lor singura lor vina este ca nu gandesc si nu se gandesc la ce se va intampla mai incolo deci sunt proaste si normal ca o mare parte din ele vor deveni curve cred eu

| Anet a răspuns:

Inceperea vietii sexuale nu trebuie inceputa la o varsta anume dupa parerea mea fiecare "o face "cand e pregatit, nu mai conteaza varsta, dar totusi ar fi de preferat inceperea acesteia dupa ce corpul nu se mai dezvolta adica dupa 18 aniwinking

| Азбука a răspuns:

Copii precoce.

| NoChanceForUs a răspuns:

laughing)
Legal poți face sex de la 16 ani.
@Anet : Chiar e sănătos să faci sex după 16-17 ani.
@Iceman : Omule, pentru tine virginitatea este calitatea supremă. Ești cam superficial.

| NoChanceForUs a răspuns:

Văd că curge cu stupid, dar s-a interesat careva despre ce vorbesc?
Nu am zis de 12-15 ani, ci de 16+.
E alegerea fiecăruia până la urmă dacă vrea să se termine cu copilăria sau nu. Sper să nu am copii, mai ales fată. o.o

| TPMTotiPentruMine a răspuns:

Serios oameni buni nu glumiti?straight face cum sa spuneti ca e curva?! adica ce dracu mi-am inceput viata sexuala la 15 ani si 4 luni si am continuat cu aceeasi persoana. timp de 6 luni, pana au intervenit probleme in cuplu. asta inseamna ca sunt curva?winking da`o dracu de treabahappy.

| ELD a răspuns:

Pai mai e ceva normal?

| ali_8949 a răspuns:

Da. Ce e asa anormal in a trai viata?

| drbear a răspuns:

Sexul te maturizeaza, te responsabilizeaza si iti poate da probleme...Chiar vrei sa fii matur, responsabil si sa ai probleme la 12-15 ani? happy

| NebunaTha a răspuns:

12-15 ani sa incepi viata sexuala? :o Doamne fereste, pai alea is golance, dezdrabalate si daca ma gandesc mai bine... posibil chiar si curve. Poi: Nui normal :-s

| Blondutza_8123 a răspuns:

Distruse pe viata straight face Traiti-va copilaria cat mai puteti! Bucurati-va de ea.nu va bateti joc de corpul vostru de la o varsta asa frageda.

| dddd_5757 a răspuns:

Fiecare isi incepe viata sexuala cand simte el ca este pregatit.pentru adolescentii din ziua de azi orice este normal.(uneori lucrurile care in secolul 20 erau normale acum sunt anormale si invers). Orice om stie cand este pregatit pentru a face acest pas.big grin