Sunt fata,sunt fumatoare,beau ocazional[dar nu pana merg carata de altii] si ma mai trezesc injurand ca,na,majoritatea prietenilor sunt baieti si ma mai molipsesc.
Sunt capabila sa port o conversatie inteligenta, am habar sa ma exprim si stiu sa fiu si stereotipul femeii educate, asa ca nu vad de ce sa ma judece cineva ca mai am apucaturile mele.
Pot sa port tocuri de 10 centimetri,sa-ti vorbesc in cel mai literar si corect mod posibil, sa fiu feminina, apoi sa injur cu tine la un meci de fotbal si sa beau bere.Care e problema?
Dacă bea prea mult, că nu îmi trebuie individa respectivă. /// Dar tu fiule, fi atent, să nu care cumva, să te încurci cumva, o vreo javră de asta de femeie care și fumeaza, și bea sau și injura. Tu trebuie să iei de nevastă, cu mers la biserică, la preot, o femeie de calitate, de frică de Dumnezeu, care nu s-a tăvălit, cu toți nenorociții, ca parașutele din ziua de astăzi și care nu fumeaza, nu bea sau nu injura și care este încă virgină, cu toate că are vârsta, pe care o are. La nevoie închiriezi una de aia, de spart, pichamăr, că parcă așa se numește și se rezolvă.
Roxana : pai si eu in ce stereotip te incadrez?
eu sunt pro. voi automat va ganditi la meltence... moderatia e cheia fumez ocazional, beau rar si injur cand e cazul.
Nu le mai poti lua in considerare ca fete.Baietoaice si nici de prietene nu sunt bune, iti fumeaza timpul, iti bea viata si te injura cand nu-i da-i dreptate.Si cat de sanatoase sunt,din punct de vedere al sanatatii,bautul, mai bea si ea eu stiu de fata cu mine dar sa nu o vad ca dupa ce termina de baut, da cu limba in pahar sa il curete.
Eu sunt fata, dar am o parere foarte proasta despre aceste fete/femei.
Le sta extrem de urat, nici un pic de feminitate nu mai au.
Tipul asta de fete obisnuesc sa manifeste un astfel de comportament incercand sa atraga atentia celor din jur, poate ca in interiorul lor nu sunt chiar asa cum o arata comportamentul lor dar un lucru e cert decat cu o astfel de fata mai bina singur
Beau si fumez, ma... distrez, nu stau...
Hai, pa. V-am pupat pă ochisorii aia oripilati.
Eu personal zic ca fiecare e liber sa faca ce vrea...deoarece omul este creat pentru a-si gasi placerea pe planeta.Nu pentru a fi cum vor altii sa fie...
Dar asa eu cred ca femeia ar trebui sa fie sexul frumos,elegant,mistic si seducator... opusul sexului porcos,barbatul,care toata ziua mananca, bea, si se bate pe picioare la manele.Bine sunt si altii dar asta-i partea a 2a a povestirii xD
Deci, ma rog.chestia asta e relativa
Eu zic ca fiecare e liber sa faca ce vrea. Aproape.
Bye
GeorgiAna_8941 întreabă:
RRSecularHumanist întreabă: