| Maanuelaa a întrebat:

Ce parere aveti despre fetele mai plinute? Va plac, va displac..va este rusine sa mergeti cu ele pe strada? Ca baiat, ai putea avea o relatie cu o fata care nu e 60-90-60..sa o prezinti prietenilor si asa mai departe?

15 răspunsuri:
| h3r a răspuns:

Nu înțeleg rostul întrebării?
http://silvia-unaalta.blogspot.ro/2009/07/sirena-sau-balena.html

Un bărbat serios o să-ți caute o femeie serioasă, frumoasă pentru că o iubește el și pentru că îl face să se simtă bărbat, pentru că e ea când e cu el.

| grab a răspuns:

Depinde de cat de plinuta.
daca e doar putin peste norme e ok, mai ales daca are sanii mari si compenseaza cu un oral de calitate.
daca e vaca nesimtita poate sa moara singura!

| Maanuelaa explică (pentru grab):

Dupa ceea ce ai spus, cred ca tu vei muri singur. Oricum, iti multumesc pentru ca ti-ai exprimat parerea.

| grab a răspuns (pentru Maanuelaa):

Tu esti respectiva grasa?
Ce nu ai inteles din ce ti-am scris mai sus?
Chiar asa de complexata frustrata si antisociala esti incat simti nevoia sa jignesti doar de dragu de a avea o satisfactie virtuala de 2 secunde?

| Maanuelaa explică (pentru grab):

Nu,nu sunt eu respectiva. Frustrata nu sunt absolut deloc, antisociala nici atat, plus ca..nu te-am jignit. Si nu ma incanta cu nimic satisfactiile virtuale, doar mi-am exprimat parerea in legatura cu raspunsul tau, asa cum ti-ai exprimat si tu parerea in legatura cu intrebarea mea. happy

| grab a răspuns (pentru Maanuelaa):

Da, dar diferenta e ca eu am zis despre o grasa anonima ca poate sa moara singura, iar tu ai zis despre mine ca s-ar putea sa mor eu singur. observi? e prea fina diferenta? sau vei ignora in continuare evidentul si o vei arde disney channel "duoaahhh?!" cu mine aici?
de fapt, de ce ma mira? oricum tu vezi chestiile cu susul in jos cf pozei de la avatar! stai cuminte!

| Vi003 a răspuns:

O fata plinuta are suflet bun, are un zambet placut, are ochii frumosi, e inteligenta. Cum sa n-o iubesti? Ea n-ar trebui sa iasa cu baieti care nu stiu sa-i aprecieze calitatile. Fii selectiva in alegerea baietilor si sa ai grija de corpul tau, sanatatea conteaza!winking

| sayWhaaat a răspuns:

Depinde ce inseamna mai plinute. In principiu, daca e "mai plinuta" trebuie sa compenseze cu o fata frumoasa si cu niste calitati morale.

| Aimèeeee a răspuns:

Evident, conteaza caracterul.
Si fizicul, dar mai putin.

| PreaDulcePreaFin a răspuns (pentru Aimèeeee):

Fizicul coneata mai putin, dar totusi macar efortul asta sa il faci ca fata si ai putina grija de corp

| Aimèeeee a răspuns (pentru PreaDulcePreaFin):

Corect! happy

| vasiyo a răspuns:

De ce sa iti fie rusine cu ea daca o iubesti si ia pe tine.

| speed17 a răspuns:

Fosta mea prietena nu era chiar slaba si nuci chiar inalta, adica era mica, si am iubit-o enorm. Nu conteaza cum arati...

| tinka1 a răspuns (pentru speed17):

De aia e fosta, ca ai iubit-o enorm big grin

| speed17 a răspuns (pentru tinka1):

De proasta ce era e fosta....doar arata bine si atat