Nu înțeleg rostul întrebării?
http://silvia-unaalta.blogspot.ro/2009/07/sirena-sau-balena.html
Un bărbat serios o să-ți caute o femeie serioasă, frumoasă pentru că o iubește el și pentru că îl face să se simtă bărbat, pentru că e ea când e cu el.
Depinde de cat de plinuta.
daca e doar putin peste norme e ok, mai ales daca are sanii mari si compenseaza cu un oral de calitate.
daca e vaca nesimtita poate sa moara singura!
Nu,nu sunt eu respectiva. Frustrata nu sunt absolut deloc, antisociala nici atat, plus ca..nu te-am jignit. Si nu ma incanta cu nimic satisfactiile virtuale, doar mi-am exprimat parerea in legatura cu raspunsul tau, asa cum ti-ai exprimat si tu parerea in legatura cu intrebarea mea.
Da, dar diferenta e ca eu am zis despre o grasa anonima ca poate sa moara singura, iar tu ai zis despre mine ca s-ar putea sa mor eu singur. observi? e prea fina diferenta? sau vei ignora in continuare evidentul si o vei arde disney channel "duoaahhh?!" cu mine aici?
de fapt, de ce ma mira? oricum tu vezi chestiile cu susul in jos cf pozei de la avatar! stai cuminte!
O fata plinuta are suflet bun, are un zambet placut, are ochii frumosi, e inteligenta. Cum sa n-o iubesti? Ea n-ar trebui sa iasa cu baieti care nu stiu sa-i aprecieze calitatile. Fii selectiva in alegerea baietilor si sa ai grija de corpul tau, sanatatea conteaza!
Depinde ce inseamna mai plinute. In principiu, daca e "mai plinuta" trebuie sa compenseze cu o fata frumoasa si cu niste calitati morale.
Fizicul coneata mai putin, dar totusi macar efortul asta sa il faci ca fata si ai putina grija de corp
Corect!
Fosta mea prietena nu era chiar slaba si nuci chiar inalta, adica era mica, si am iubit-o enorm. Nu conteaza cum arati...
anonim_4396 întreabă:
Mutubal întreabă: