| depression17 a întrebat:

Ce parere aveti despre fetele religioase "pocaite"? Cum se poate intra in relatie cu o astfel de persoana? Credeti ca religia ii influenteaza modul de viata si comportamentul acesteia?
Act sexual pot face? Se cred mai superioare si mai arogante din cauza credintei lor?

13 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Daca tu insuti nu esti pocait, nu ai nici o sansa la fetele pocaite, fiindca nu-ti vor da nimic, nici macar atentie.

Aici nu-i vorba de aroganata sau superioritate, ci de respectarea dognei lor religioase.

| Drimmero a răspuns:

Fugi de ele, tata, fugi mancand pamantul!

| dullcat a răspuns:

Nu am nicio parere.Fiecare isi traieste viata cum vrea si cum e crescut de mic.Esti interesat de o astfel de persoana? Din moment ce ai adus sexul in discutie, e clar.

| anonim3247 a răspuns:

Fetele pocăite își caută bărbați ca ele.

| anonim3247 a răspuns (pentru anonim3247):

O fată credincioasă care merge la biserică dacă vrea să se mărite vorbește cu popa.

| anonim3247 a răspuns (pentru anonim3247):

Prezentarea fetei băiatului se face de familia ei.

| depression17 explică (pentru anonim3247):

Au voie sa intretina relatii sexuale?

| anonim3247 a răspuns (pentru depression17):

Ei 2 nu nici măcar să se sărute cât timp se întâlnesc până hotărăsc dacă se căsătoresc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Creștinii pocăiti respectă Biblia, care este Cuvântul lui Dumnezeu. Biblia interzice relațiile sexuale (chiar și sărutul) înainte de căsătorie. De asemenea, Biblia îi interzice ei să aibă o relație de dragoste (chiar și sentimentală) cu tine care nu ești pocăit. Acum depinde ce fel de pocăită este ea. Dacă este pocăită din convingere, sau dacă este pocăită pentru că s-a născut în familie de pocăiti. Cei pocăiti din propria convingere, respectă aceste precepte. Cei ce doar s-au născut în familiile de pocaiti si au ajuns astfel să poarte numele de pocăiti, nu mereu respectă. De ce nu te pocăieti si tu, să fi ca ea, dacă tot iti place atat de mult de ea?

| depression17 explică (pentru anonim_4396):

E 2023 cum sa gandesti asa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu se cred mai arogante și superioare din cauza credinței lor. Pocăiții nu au iubiți/ iubite, ci așteaptă și se căsătoresc din prima, atât.

| AdioTPU a răspuns:

Da, le influențează modul de viață și conduita căci ai fost educate în acest fel dar pot exista și excepții, cele care sa fie mai rebele și să nu asculte întocmai de dogmele și tradițiile religiei lor.

| OmBanal33 a răspuns:

Prima intrebare:
Nu am o parere, deoarece nu ma intereseaza subiectul.
A 2-a:
Nu cred ca poti sa intri intr-o relatie, din cate stiu acestea nu au voie sa intre intr-una si nu au voie sa aiba copii. Deci daca aceasta intr-adevar intra intr-o relatie nu este serioasa in ceea ce priveste "profesia" ei.
A 3-a:
Religia si modul de viata influenteaza orice om, dar pe cineva care practica cu strictete o religie anume, normal ca viata ei este afectata.
A 4-a:
In teorie act sexual nu se poate face, in practica... depinde de ea.
A 5-a:
Nu este o lege daca te pocaiesti asta inseamna ca esti mai arogant, oamenii in general sunt aroganti deoarece fiecare trebuie sa se descurce si sa isi vada interesul.