| dorina123321 a întrebat:

Ce parere aveti despre fetele virgine de 20 ani?

Răspuns Câştigător
| mgtow a răspuns:

Fac binewinking ca se mentin

18 răspunsuri:
| Drolja a răspuns:

Şi eu am fost jumătate virgină până la 18 ani.

| KamaSutra a răspuns:

Respecthappy

| corbulalbrosu a răspuns:

Ca si-au pierdut fara rost cei mai frumosi ani din viata.Nu vor fi primite in Rai deoarece se stie ca Sf.Petru le va adresa celebrele lui cuvinte : "Ti-a fost data ca s-o dai nu sa vii cu ea in Rai" laughing

| neutrino a răspuns:

Inseamna ca au alte multe defecte.

| Sunshine23 a răspuns (pentru neutrino):

Wtf? Ce in neregula cu tine? laughing))

| OldSoul a răspuns:

Deplin respect!

| PedoBarbie a răspuns:

Foarte bună.

| FABULOSUL6000 a răspuns:

Ooooo my cand of girl ^-^

| Jardelin a răspuns:

Oho, păi daca de 20 de ani îs virgine, si cu cât or mai fi avut inainte... Eu zic că-s cam batrane!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bravo lor că nu sunt ca restul să le stea gândul doar la ****.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Felicitari, nu multe ajung la varsta asta virgine in ziua de azi. Poate fi luat ca un +

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici buna nici rea. degeaba esti o grasa (presupun ca doar asta pot face, nu te cunosc ) care nu o place nimeni sau poate urata, nu e de mirare ca esti virgina. daca ai ramas virigina si arati bine, dar ai vrut sa te pastrezi pana dupa casatorie, e aiurea dar iar, e decizia ta. daca ai pus scoala si invatatul inaintea "iubitilor" pana la o anumita varsta, bravo tie. doar pentru un mic lucru, ca nu esti ca restul care le plac sa faca pe victimele. adica fac sex la 16 ani si dupa " m-a obligat " nu zic ca sunt de fapt proaste de bubuie.

| Şaptepăcate a răspuns:

Nu inteleg de ce ar conta sau de ce ar interesa pe cineva ca e o fata virgina sau nu. Daca nu mai e inseamna ca e uzata? happy Cred ca se da prea multa importanta pentru nimic.

| Dendoris a răspuns:

Jumatate? Adica?

| Drolja a răspuns (pentru Dendoris):

Mă pui să zic aici că m-am iubit în dos...

| Dendoris a răspuns:

Mai stii ce poate fi in mintea unui barbat cand citeste din astea? Aveam in minte numeroase posibilitati but still, cam neobisnuita metoda for the first time.

| AdiNutuu a răspuns:

rolling on the floor))))))

Întrebări similare