| Flaviius87 a întrebat:

Ce parere aveti despre homosexualitate?

Răspuns Câştigător
| Zom a răspuns:

Sustin

10 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

O noutate pentru gay e ceva iesit din comun.

| Kruger2 a răspuns:

Nici pro, nici contra. Definitia libertatii e "dreptul de a face orice lucru care nu lezeaza o alta persoana".

| Rustin a răspuns:

Nu cre' ca vrei sa o stii

| Flaviius87 explică:

@Kruger2 esti genul: Atata timp cat nu ma afecteaza, nu ma intereseaza, dar daca fiul tau o sa vada pe strada gay si o sa vrea si el sa fie? atunci nu crezi ca te afecteaza?
@Xfact9r: poti sa o scrii liber!

| PinguinuL a răspuns:

Nu am nimic cu homosexuali sau cu lesbienele...
dar am o problema cand se dezbraca si incearca sa ma violeze.
dar am o problema cu oricine se dezbraca si incearca sa ma violeze!

| hanibani a răspuns:

Ceva absolut normal si firesc. Fiecare persoana are dreptul de a alege alaturi de cine sa isi petreaca viata.Asa e corect, deci noi de ce sa ii criticam cand putem sa se uram toata fericirea din lume? Mai ales daca si.au gasit sufletul pereche, indiferent de sexul acestiua.Eu am cativa amici homosexuali si ia ghiciti.sunt absolut normali, au tot 2 maini, 2 picioarehappy.
Sper ca in cativa ani va disparea aceasta gandire comunista si incuiata din tara noastra happy.
Numai bine happy

| Picasso a răspuns:

Parere, nu cred ca e vb de parere ci de "SCARBA" fata de ei! Poate nu stiu ce e aia pasarica...sau nu stiu poate le place sa impinga cacatul, oameni cretini!

| vεηiη a răspuns:

Imi plac ca pot sa rad de ei la maxim rolling on the floor)
Scarbosii`dracu laughing) rolling on the floor

| andreeutzaa a răspuns:

Eu sunt absolut pro homosexualitatii.Mentalitatea din Romania e o deludere pentru mine.Vad prea multe persoane superficiale si inchise mintal.Am vazut ca sunt multe pareri negative apropo de homosexualitate.Multi vad in relatia dintre 2 persoane de aceleasi sex doar partea fizica si o catalogheaza ca fiind perversiune.Nimeni nu incearca sa se gandeasca ca exista si sentimente.Sunt persoane exact ca toate fiintele umane doar cu o inclinatie sexuala diversa.Sexualitatea face parte din sfera intima, si se numeste intimitate cu un motiv.Nu vad cum ar putea sa afecteze pe cineva asta.Eu una am multi amici gay si daca ii vad cand se saruta mie nu imi provoaca scarba cum zic altii pentru ca eu vad sentimente in ei si automat pentru mine e la fel cu a vedea sarutandu-se o fata cu un baiat.A fi homosexuali sau lesbiene iti dai seama cand o sa cresti, deci eu cred ca daca copilul meu ar vedea o copie gay nu ar ramane mimim influentata viitoarea lui viata sexuala.Asta este ceva individual, de care iti dai seama singur si nu poti fi influentat. Oricum daca as avea un copil gay nu as avea nimic impotriva, pentru ca il inteleg.Persoanele homosexuale care recunosc ca sunt asa,sunt persoane curajoase pentru ca din momentul ala ei isi dau seama ca va trebui sa infrunte societatea, inca prea superficiala si inchisa mintal, dar totusi o fac pentru a putea zice ca sunt ei insusi.Multi zic ca homosexualitatea a iesit la iveala in noua societate.Si termenul : a iesii la iveala este corect pentru ca in realitate a existat mereu dar din motive de mine neintelese era considerata o rusine a fi homosexual.Aici are un rol negativ si biserica, care inca mai umple capul de prostii la oameni.Biserica tot zice ca suntem toti la fel, si de libertate bla bla bla dar faptele unde sunt? De ce persoanele homosexuale nu se pot casatorii? De ce nu pot avea copii? Prea multe intrebari cu Dc care nu isi gasesc raspunsul.O persoana trebuie sa aiba dreptul sa se casatoreasca cu o alta persoana de acelasi sex. Este iubire.Nu exista definite pentru asta deci nu ar trebui sa existe nici critici.Homosexualii ar trebui sa aiba dreptul de a adopta copiii.Nu stiu de ce lumea prefera sa vada copii intr-o familie etero,batuti de tata,care sufera pentru conditia familiara, sau copii care asteapta sa fie adoptati si stau inca singuri, cu straini pentru ca nu si-au gasit o familie.Persoanele homosexuale au dreptul sa isi creeze o familie.Si pozitiv la o familie asa este faptul ca deja copilul va creste cu o mentalitate deschisa, pentru ca a reusit sa vada acel lat ascund : sentimentele dintr-o relatie homosexuala. Dupa cum am zis mai inainte : copilul care creste intr-o relatie homosexuala nu este influentat de aceasta.Parintii mei cunosc o copie homosexuala, care au adoptat copii (evident din tari care acorda acest drept) si copii acum mari, amicii mei sunt etero.Eu cred ca suntem toti un pic ipocriti si in realitate ne nastem bisexuali, apoi se iau strade diverse.

| HahahaAb a răspuns:

Una f ok.Sunt super,nu am de ce sa-i dau afara din lumea in care traiesc! Cel mai bun prieten al meu e gay, dar nu e scarbos sau alte chestii! E mai barbat decat restul.Dar mai ales stie sa-si exprime personalitatea, nu toti sunt la fel!