Acum câțiva zeci de ani, ai fi fost felicitata. Astăzi te-ai felicita singura dacă ceva nu ar merge
Daca e o prejudecata, e aiurea. N-ai de unde sa stii la 16 ani, sau cand iti propui lucrul asta, ce o sa simti la 19 ani, sau cand o sa te mariti, iar dupa o vreme corpul cere sex, chiar daca inca nu a disparut frica.
In societatea de acum e un fenomen rar, pentru ca sexul e la tot pasul. In plus, pe vremea cand viata sexuala se incepea in noaptea nuntii, fetele se maritau la 16 ani, nu la 25-30, ca acum.
Tatal fetei nu ar fi de acord, tatal baiatului, da, iar tinerii, cu siguranta ca da. Si totusi, aceasta problema inca ramane discutabila.
Este un risc foarte mare pe care ti-l asumi. Eu stiu un caz. S-au pastrat amandoi pana dupa nunta, si-au dat seama ca au MAAAARI probleme la acest capitol si au divortat.Deci...nu degeaba zic babutele de la tara ca "patul tine casa"
Nu cred ca asa ceva poate sa aduca ceva bun. Doar daca cei doi sunt foarte norocosi!
Viata sexuala e foooooarte importanta intr-un cuplu si daca nu exista potrivire in pat o sa apara si alte probleme!
O mare prostie!
Se prea poate ca acest fapt sa duca la divort sau o casnicie nefericita.
Doi oameni care vor sa-si petreaca restul vietii impreuna, ar trebui sa se cunoasca, din toate punctele, dinainte de a face acest important pas.
Probezi o rochie scumpă abia după ce o cumperi, fără să știi dinainte nici măcar mărimea?