| raisa1993maria a întrebat:

Ce parere aveti despre indiferenta? Ati atras atentia partenerului/partenerei prin indiferenta? A dat rezultate pe care le asteptati? povestiti o intamplare de-a voastra in care datorita indiferentei ati avut de castigat? Multumesc anticipat

Răspuns Câştigător
| monyk a răspuns:

Buna, sincer, da, am atras atentia partenerului prin indiferenta, pot spune ca am avut de castigat, totusi depinde de la caz la caz si de la persoana la persoana.
Mai demult, eu il tot sunam, il cautam, mergeam foarte des la prietenul meu, ii aratam prea mult ca tin la el si el era mai nepasator, ma cam ignora si se vedea ca nu ii pasa, era indiferent si asta m-a durut.Am vazut ca oricat as incerca, nu pot sa il fac sa simta ceva mai mult pentru mine si sa isi dea ceva mai mult interesul pentru mine si pentru relatie.Ma simteam aiurea, simteam ca nu ii pasa si nu ma iubeste...sad, dar m-am gandit sa ma port la fel cum se poarta el.Nu l-am mai sunat la inceput il sunam mai rar, apoi tot mai rar pana am ajuns sa ma abtin sa nu il sun deloc.Si cum eu il sunam mai rar, el ma suna mai des, spre mirarea mea. El ma iubea, acum realizez, dar cateodata e nevoie de o mica scanteie, ceva, care sa ii starneasca mai mult interesul si sa nu fie delasator si pasiv. Pot spune ca primul an de relatie eu eram aia `disperata`, care iubea enorm si era stresanta.Acum, insa lucrurile s-au schimbat.Si de un an, s-a intors roata, el ma suna toata ziua, ma cauta, vrea sa ne vedem, eu nu prea ma arat ca il iubesc si asta il dispera.Nu stiu daca procedez corect, insa indiferenta doare si cand ai totul pe tava nu prea iti mai pasa, in schimb daca vezi ca nu e chiar asa cum crezi, mereu vrei ceea ce nu ai, sau ceea ce trebuie obtinut, undeva e vorba si de orgolii.

9 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Pe mine ma enerveaza cumplit indiferenta. Daca vreo fata de-a lungul timpului a incercat sa imi atraga atentia prin indiferenta, a facut o mare greseala. Spun asta pentru ca indiferent cat de mult imi place o fata, daca ea gaseste de cuviinta sa foloseasca indiferenta ca mijloc de a ma atrage, eu voi considera ca nu ma place, cu ocazia asta ma voi enerva si voi cauta la randul meu sa o ignor. Deci, rezultat dezamagitor...nu se va ajunge nicaieri.

| ATHOS a răspuns:

Atentie, frumoasa domnisoara, indiferenta poate indeparta total. Incearca sa combini incurajarea cu usoara indiferenta, insa, fara sa exagerezi.
Bafta!

| Alecsaandrra a răspuns:

Nu ai deloc de castigat prin indiferenta. M.am certat de foarte multe ori cu prietenul pe tema asta straight face

| Damian a răspuns:

Acorzi indiferenta, primesti indiferenta

| alexxx_5812 a răspuns:

Nu castigi nimic prin indiferenta, este o metoda foarte proasta de a atrage o persoana.Multi fack aceasta greseala sperand la un rezultat bun dar nu e asa.Am incercat si eu la persoana pe care o iubeam, ea era indiferenta cu mine iar eu imi ieseam din minti nu suportam si am zis sa procedez si eu la fel.Intradevar s-a intors roata am ajuns sa fiu eu indiferent iar ea isi iesea din minti, iai atras atentia dar sentimentul de iubire a disparut. Din joaca prosteasca ajungi sa faci lucruri pe care mai tarziu poate le regreti. Daca vrei sa faci praf o relatie da(poti folosi indiferenta)daca vrei sa o salvezi nu fa greseala asta.BfT

| Razvan a răspuns:

Indiferenta este o prostie.Joci cel mai tampit joc si te minti tot pe tine.Nu ar fi mai bine daca ai miza pe sinceritate?thinking

| Zenithf a răspuns:

De la caz la caz, poate fi o reteta buna sau dimpotriva poate sa strice totul.

| raisa1993maria explică:

Asa este depinde de situatie, daca nu iti pasa de persoana respectiva poti sa incerci orice metoda sa-i atragi atentia ca tot degeaba dar daca aveti o relatia de lunga durata si deja apare si plictiseala, esti invatat sa primesti totul pe tava cum a spus si monyk... deja poti lua masuri prin metoda asta, persoara respectiva find obisnuita sa faci tu primul pas in relatie, de ex sa suni primul, sa ii spui ca vrei sa va intalniti, sau ca ti-e dor de el/ea si tot asa... daca iti pui in cap sa il lasi pe ea sa faca primul pas iar persoana de langa tine chiar te iubeste eu sunt de parere ca abserva schimbarile in comportamentul tau si va lua masuriwinking multumesc tuturor pentru raspunsuri:*:*

| xxxRoxiiiiixxxx a răspuns:

Eu cred ca indiferenta e ceva jicnitor pentru cei din jur :-(. Cunosc pecineva care este foarte indiferent si cand are nevoie de ajutor ii este greu, pentru ca ea nu a ajutat pe nimeni :-) si nu stiu cum va fi sefa clasei in acest mod.
Sincera sa fiii stiu ce inseamna indiferenta intetia de ajutor conteaza pentru ca tu nu te-ai vazut niciodaata cazand si sa nu mai poti sa te ridici. Si ar trece cinevea si ar spune "ia uita-te la aia nu stiue sa mearga ".
Am vazut si eu cum sa fii indiferent nu am fost dar am vazut pe altii fiind indiferenti mie misepare ceva rusinos sa fiii sindiferent!

Întrebări similare