Nu am inselat dar am fost inselat. Dupa o relatie lunga cu cineva, iti dai seama ca iti mai fug ochii si dupa alte persoane. Tine de respect daca vrei sa fie mai mult decat privit.
Raspunsurile la intrebarile prezentate depind de foarte multi factori printre care pot fi enumerate; varsta "protagonistilor", vechimea casatoriei, moralitate, caracterul si conceptiile libertine sau conservatoare despre viata, etc. etc., a celor 2 parteneri. Din cauza existentei acestei multitudini de motive si a complexitatii lor, nimeni nu poate da un raspuns obiectiv. Sanatate!
Sunt putini oamenii care chiar nu se multumesc doar cu o persoana, au mereu nevoia de ceva nou. In general cauti ceea ce nu ai parte acasa. Sex mai bun, doar sex ( poate pentru ca el / ea nu are la fel de mult chef ca tine ), companie s-a.m.d. Deocamdata nu, oarecum suntem inca la inceput. Plictiseala cica apare dupa 3 ani.
Brokenico,, dupa conturi d-astea umbli mai nou?
Ti-a dat Flori papucii pentru prietenul ei imaginar de ma tot bagi in seama?
Uuuu, frumos.
Tot un hot marunt de buzunare ai ramas,, sinistrule
Ma confunzi cu Relian. Sunt prea narcisist sa fur.
Infidelitatea nu cred ca e bine venita....de inselat am fost inselata...iar aventuri am avut doar cand am fost singura