| dididedediu a întrebat:

Ce Parere aveti despre iubire?
Funda!

In Urma raspunsurilor voastre voi face un video in care aratam totul despre iubire..cuvinte din suflet va rog.

Răspuns Câştigător
| Popescu_Carina_1990 a răspuns:

iubirea...este un sentiment placut dar poate provoca si multa durere! iubirea este necontrolata, nu ai cum sa uiti repede, nu ai cum sa te indragostesti de cine vrei tu! faza cu " fluturi in stomac " nu mi se pare adevarata! iubirea nu vine din stomac laughing vine din suflet! iubirea poate sa te aduca pe norisori...sau poate sa te tranteasca pe pamant! oricum iubirea nu este un lucru gresit :-)

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

E un mit in ziua de azi, infidelitatea are mai mult avantaj in relatie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iubirea este atunci când se găsesc două persoane normale, care nu sunt materialiste şi care nu-şi dau întâlniri prin intermediul facebook-ului, şi care vor să aibă o relaţie adevărată în care să împartă şi binele şi răul unul cu celălalt. Dar în ziua de azi, iubirea e foarte rară.

| Robertyz a răspuns:

Bun, iubirea... iubirea este un subiect tabu in ziua de astazi pentru majoritatea persoanelor fiindca de multe ori iubirea se asociaza cu sexul.Ce parere am despre iubire, iubirea este un sentiment profund care te face sa iti doresti sa traiesti, sau mai bine zis, iubirea este un sentiment ce poate fi simtit doar in 2. happy

| loldobremariuslol a răspuns:

Ma pentru uni iubre insemna dor sex sa-si bata joc de fete bine asa facem si eu imi batem dar pentru alti inseman ceva care nu se pote explica pliz funda

| SoriiiW a răspuns:

Iubirea este atunci cand ai merge oriunde si oricat, ca sa ajungi la persoana iubita. Atunci cand ai infrunta orice si pe oricine ca sa fiti impreuna. O iubire adevarata o vei pastra mereu in sufletul tau, indiferent de cat timp a trecut. Iubirea este atunci cand esti dispus sa faci compromisuri pentru celalalt.

Iubirea este acel sentiment de nedescris pe care il simti inauntrul tau atunci cand il vezi pe celalalt.

Pentru mine, asta inseamna IUBIRE