| TeoPT a întrebat:

Ce parere aveti despre majoritatea relatiilor dintre copiii de 11-15 ani?

Adica, majoritatea acestor relatii dupa parerea mea nu sunt mai mult decat atractie fizica pe moment care dispare dupa o saptamana-doua, in cel mai bun caz o luna. Multi considera ca Te iubesc=Te plac...eu nu cred ca e chiar asa.
azi sunt "impreuna", maine se ignora complet, poimaine parca parca se plac, raspoimaine se urasc...asa sunt "relatiile", asa e "dragostea" acum.

Poate multi vor spune ca sunt doar invidios pe unii dupa care umbla mii de fete. n-au decat. nu am nevoie de o mie de fete.nu am nevoie decat de una. cu care sa stau nu o saptamana, nu o luna, nu un an, o viatalove struck.

cu alte cuvinte. dragostea adevarata e un sentiment pe care multi cred ca il simt, dar putini il simt cu adevarat. asa gandesc eu si cred cu tarie ca nu sunt singurul.
un mod in care compar eu "dragostea" cu dragostea adevarata:
"dragoste": hmm. da imi plc de tine dar ai putea sa iti faci ceva la par/nas/urechi/ochi/gura ca altfel nu te iubesc.imbracate asa nu asa ca altfel nu te iubesc.

dragoste adevarata: oricum te-ai imbraca oricum te-ai aranja tot esti perfect/a poti sa te razi in cap daca vrei tot te iubesc, daca e nevoie imi dau viata pentru tine, ma sacrific, imi rup in bucati sufletul doar ca sa fii fericit/a. daca tu vrei sa fii cu el/ea ok voi accepta pentru ca iti vreau binele, vreau sa fii fericit/a

cum comentati modul meu de a diferentia sentimentul pe care majoritatea il numesc dragoste de dragostea adevarata?

15 răspunsuri:
| ELD a răspuns:

Nu multi sunt ca tine, este de apreciat modul in care gandesti.Multi baieti, cat si fete cauta doar niste simple aventuri si apoi se plang la parinti:Mama am ramas gravidacryingimi cer scuze sau tata am lasat`o pe aia lui Ion gravida... E trist ca mai nou nici pe parinti nu ii intereseazastraight face. Mama si cand ies pana afara 2-3minute, ma intreaba unde am fost si se asigura daca sunt bine. Oricum sa nu te schimbi~! Si este o comparatie buna, acum multe fete se duc dupa baietii cu bani sihappy...sa nu mai zic eu ce.Asta e ziua de azihappy. Pa pa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer nu prea tine de varsta ci de omul care e implicat in acea relatie. daca este o persoana care e matura chiar si la 14-15 ani...atunci poate sa stie cum e dragostea adevarata. daca e cu capul pe umeri fii sigur ca ii plac relatiile serioase, dar daca acel copil cauta aventuri sau vrea doar sa descopere si sa incerca ceva nou, o relatie, atunci acel om nu are sentimente...nu toti oamenii sunt la fel, depinde de educatie, ti-o spun din experienta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dragostea adevarata este profunda, ai dreptate, nu poti zice te iubesc si sa nu o poti arata.Atunci cand iubesti, iubesti cu tot sufletul si hiar te poti sinucide din cauza iubirii, in schimb placerea fizica e altceva, nu reprezinta un motiv al dragostei

| Derye a răspuns:

Indiferent ce spune lumea, tu continua pe calea asta. Si eu gandesc tot asa, si sunt luat de prost cateodata.
Dupa mine, e cel mai bine asa, eu nu am spus niciodata unei fete "te iubesc", si incerc sa o fac si pe persoana de langa mine sa stie ca eu nu ma joc cu cuvintele. Spun "te iubesc" la momentul potrivit.

| Daria a răspuns:

Nu ai dreptate! Prietena mea cea mai buna are aproape 14 ani si e impreuna cu un baiat de un an si chiar il iubeste.Asa ca...nu toti sunt ca tine.

| devilll a răspuns:

Poate cu iubirile astea te initializezi in relatiile care o sa urmeze mai tarziu care o sa fie deja mult mai complicate

| ra7ul a răspuns:

Nu iti comentez parerile diferite, iti spun doar ca lucrurile astea se aplica in functie de personalitate, educatie si anturaj! O seara buna

| TeoPT explică:

Am spus majoritatea acestor relatii se manifesta asa, nu am spus ca nu poate exista dragoste adevarata la varsta asta, pentru ca poate

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uau.sincera sa fiu nu am mai intalnit vreun baiat cu asa o personalitatewinking ...sunt in totalitate de acors cu tine... spre deosebire de tine eu sunt fatahee hee. chiar ma roade curiozitatea.cati ani ai?hee hee

| TeoPT explică:

Am 13 ani. dar multa lume imi spune ca gandesc matur.

| mihaelabr a răspuns:

Hmm ai dreptate cu diferenta dintre dragostea adevarata si cea '' comercializata'' de toata lumea
dar totusi eu sunt de parere ca este imposibil ( sau, ma rog, aproape imposibil) sa cunosti acel partener perfect din prima incercare, deci, prin urmare, eu nu am nimic cu adolescentii de 13, 14 ani (in sus ) care incearca sa experimenteze diferite sentimente, dar fara sa exagereze cu cuvintele gen esti viata mea, te iubesc, sau o sa ma casatoresc cu tine!
sunt multe feluri de a privi lucrurile, si sunt multe de spus, dar ai dreptate in mare... happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am 14 ani si chiar imi place cum gandesti si imi mai place ca gandesti foarte matur si mi-as dori ca si iubitul meu sa gandeasca la fel ca tine...l-as lasa pe el pentru unul ca tine...love struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mda 7h30, știu că modul tău de gândire s-a schimbat față de când ai pus întrebarea, dar răspund.
Ultimul răspuns anonim a fost tare laughing și nu pot să zic că nu sunt de acord.

Oke. Revenind. Postarea ta mi-a intrat în suflet, nu știu de ce...
Și uite cum comentez: Apar mai multe cazuri aici, din punctul meu de vedere.
1. Iubirile de fațadă, de ochii lumii. Doar ca să se laude că sunt cu cea mai populară persoană din școală. Doar pentru a arăta că știu să se sărute și că nah, ciudă celor singuri că ei au și nu. Apoi se plictisesc și ei de jocul ăsta idiot, după foarte puțin timp.
2. Confundă sentimentele. Nici ei nu știu, sunt imaturi pentru a începe o relație. Nu pot face diferența, simt o atracție așa mare pentru persoana respectivă încât nu gândesc limpede. Probabil au avut o socializare mai slabă și cum s-au atașat prima dată de cineva, gata îl iubesc deși e o simplă prietenie și nimic mai mult...sau amiciție? E importantă și diferența asta.

Comparația ta e excelentă. Nu cred că se putea explica mai bine de atât.
Te-am pupat. Jelli(nu citi restul numelui, a propos de ce am scris mai sus).

| TeoPT explică:

@JelliLovesDigital112

Modul meu de gândire s-a schimbat între timp, dar părerea pe care am expus-o în întrebarea aceasta a rămas aceeași. Poate că acum m-aș exprima un pic altfel, dar atât.
Cât despre nume, de ce să nu-l citesc?
Baftă

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@7h30
Păăăi e nașpa continuarea. Mai bine Jelli simplu! Mi l-am pus din "iubirea de a enerva pe cineva și mă rog, de a vedea lumea că nu sunt eu așa nașparlie. În al doilea rând, are mare legătură cu întrebarea, așa am dovedit că sunt o mică ipocrită vizavi de ce am scris anterior.