Mergi la ruda care te-a chemat poate are servici pentru tine, bulangeriu nu e bine in viata.
Daca faci rost de niste prep sa nu iti faci griji de hiv nu vad de ce nu ar merge strategia. Atat timp cat o faci din propria initiativa si iti place nu vad problema.
Problema cu alegerea clientelei e ca o sa te trezesti cu foarte putine "comenzi" daca nu cumva arati extrem de bine pentru ca aia care arata bine pot face rost de sex/masaje fara sa platesca asa ca cei care platesc sunt cei batrani sau care nu arata bine.
tu practic ai 2 conditii, una e de ce esti dispus sa faci si a doua e cu cine, daca esti rpea pretentios deceba intri in business ca nu o sa ai clienti.
Poate ar trebui sa cauti ceva site/forum de al vostru sa te informezi, daca esti gay si nu stii chestii de protectie de baza o sa te trezesti cu probleme.
https://www.zanzu.be/ro/protec%C8%9Bia-%C3%AEmpotriva-hiv
Cat despre pretentii...e dreptul tau dar nu te ajuta daca intri in breasla prostitutiei.
Dacă folosești prezervativ poți să continui nu ar fi o problemă.
În Italia e ceva normal să lucrezi in felul ăsta.
Dar mai bine caută pe google un loc de muncă
la o fabrică ceva greu măcar strângi bani mulți
si dupa aia îți cauți un loc de munca mai ușor
În locul tău aș face videochat, din asta nu există riscul să faci SIDA sau orice altă boală cu transmitere sexuală, da faci bani mulți din sex, dar nu merită când îți riști sănătatea.
Nu recomand sex pe bani cu necunoscuti ai putea lua SIDA si este o boala foarte oribila, care nu are leac si trebuie sa iei medicamente in fiecare zi daca nu poti murii.
Mai bine faci masaj erotic.
Cauta sugar daddy pe aplicatii incearca Badoo are profiluri si de gay si scrii tu acolo ca cauti sugar daddy plus mesajele sunt gratis si sa vizualizezi profile! Mult noroc! Daca nu reusesti cu masajul incearca orice fast food, sau restaurante astea mereu angajeaza
Dar masajul erotic include si masajul organului? care e diferenta dintre un masaj obisnuit? Sa zic sincer imi place mult sa masez barbatii musculosi sau cat de cat cu un exterior ok. Simt ca imi pierd mintile. Dar nu stiu care e limita la un masaj erotic si care este finalul sedintei.
Stiu de SIDA, dar chiar sa faci sex, doar protejat.