Dauneaza. Din cauza masturbarii in exces pot aparea diferite forme de ipotenta.
-Ejacularea dupa 1-2 minute
-Suptierea stratului de piepe de pe penis
-Sa nu se mai scoale penisul
-Eliminarea spermatozoizilor in cantitati foarte reduse
Masturbarea este dăunătoare atunci când este practicată în exces. Devii dependent și nu te gândești decât la asta etc.Îți tremură constant mâinile, te simți obosit mereu... Cam astea sunt efectele masturbării în exces. Aaa, să nu mai vorbim de ejacularea precoce, scăderea intensității erecției, scăderea libidoului etc.Dar asta cred că știai deja.
Baftă
Nu poate sa fie nimic in neregula deoarece acestia se masturbeaza datorita aparitiei testosteronului.Este secretat de testicule.
Nu este bine. Poti sa devii dependent si nu este asa de sanatos cum spun altii... Chestia este sa nu faci des. Asa ca : Ai grija de tine!
Masturbarea este o autocunoastere a propriului trup.In exces poate crrea dependenta
E ceva normal si nu pot aprea consecinte.prin masturbare iti descoperi propriul corp si anumite placeri si e natural.toata lumea o face.asa ca nu ai de ce sa iti faci griji. sper ca te.am ajutat... pupiki
Hei tipule, tot ce ai auzit despre faptuil camasturbarea este o chestie periculoasa este o prostie.Din punct de vedere religios este un pacat, dar din punct de vedere medical este foarte ok.Medicii chiar recomanda masturbarea; asa iti cunosti mai bine corpul si mai sunt multe alte chestii interesante.Nu o sa stau sa ti le relatez pe toate pentru ca mi-ar lua o vesnicie.Glumeam.Exista internet.Deci nu continua sa te distrezi cu corpul tau.