| elasexygagica a întrebat:

Ce parere aveti despre melodia noua a lui dan balan-justifi sex love struck? e mortala, mie imi place mul mult videoclipul, ce nas da sa fiu si eu printre fetele alea sa fiu violatalove struck iar piesa e dea dreptu superba love strucklove strucklove struck, dar voua va place? melodiile astea noi: chica boom si asta sunt mai faine decat dragostea din tei si celelalte piese pe care le canta inainte love struck

Răspuns Câştigător
| Elena1234456 a răspuns:

A fi violata e un cosmar, nu o fantezie mai fato straight face.

37 răspunsuri:
| Ea12345 a răspuns:

Nici nu ai idee cate fete au fost violate si cat sufera acum! Nici nu ai idee...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Are mare dreptate.sunt de aco cu ea

| AlyLoveYou a răspuns:

Ma lasti fata i pace...eu sunt de partea eiwinking...e misto melodia, da chica boom, nu prea infine si eu as vrea sa fiu violata asa cabatting eyelashes

| b342 a răspuns:

AlyLoveYou,scuza`ma ca intreb.da` tu ai auzit de scoala? ia incearc`o! sau mergi la psihiatru.este pentru binele tau.pentru ca...A FI VIOLATA ESTE UN COSMAR, NU UN VIS MINUNAT!

| iuliaiuliaiulia a răspuns:

Tu toate intrebarile le ai de genul asta.Si ai o intrebare in care zici de invatatoare:deci ai vreo 10 ani!? Tu chiar nu ai ce sa faci?

| Alyra a răspuns:

Eu una te înţeleg. love struck Dan e aaaşa frumos în clipul ăla. love struck
Legat de melodii... părerea mea e că toate melodiile pe care le-a scos sunt minunate. happy