E o metoda foarte riscanta deoarece barbatul elimina lichid seminal pe tot parcursul actului sexual care are rol de lubrifiere dar care poate sa contina si spermatozoizi. Chiar daca sansele sunt mici, exista totusi riscul unei sarcini asa ca sugerez utilizarea prezervativului
Exista posibilitatea sa scape dar depinde si de baiat cat de tare se poate controla[sotul meu de 6 ani foloseste metoda asta si nu a existat pana in prezent nici o problema]
Mona draga, si noi am folosit metoda asta 4 ani si am crezut ca e ok, dar apoi am facut o cura cu B-uri si in urmatoarea saptamana am ramas insarcinata. Ulterior am aflat ca o vitamina din grupa B favorizeaza fecundarea si mai apoi fixarea embrionului Deci uneori mai sunt si alti factori care te "ajuta" sa nu ramai insarcinata, nu doar o mare putere de control din partea barbatului. Nu-i face pe altii sa se simta incompetenti daca nu-si pot controla bine reactiile. Asta implica multa experienta, timp si cunoastere a propriului corp, iar un adolescent poate foarte usor sa devina frustrat si nesigur atunci cand nu se ridica la "nivelul" altora. Ar trebui sa te mai informezi, e posibil sa dai sfaturi gresite. Ejacularea se poate intr-adevar controla, cu mult exercitiu, astfel incat sa te simti in continuare foarte bine si sa dureze actul sexual mai mult. Lichidul seminal are rol de lubrifiere asa ca personal nu cred ca se poate controla... Cine a facut sex oral stie ca se elimina asa, cate o picatura, cand si cand. Uneori nu se simte nimic, alteori poate si de 4-5 ori.
Fata draga, intentia mea nu a fost sa fac pe nimeni incompetent ....am raspuns pur si simplu la intrebare si raman la parerea mea si cred ca la anii mei am trecut deja de capitolul informare, fiecare se protejeaza cum vrea si foloseste ce crede ca-i mai bine, ceea ce ma scoate din sarite de multe ori este faptul ca in loc sa se raspunda la intrebare, se comenteaza raspunsul altora
Cea mai buna metoda de protectie e prezervativu. E cea mai sigura. Nu este riscul sarcinii sau unei BTS(sper ca stii ce-i aia) Bafta