Este penibil cum unele persoane se folosesc de miscarea asta pentru a fi bagate in seama, exacerband niste intamplari banale si manipuland.
Răspunsul meu e nefolositor și eronat?
Dar care e intrebarea de fapt? Nici una. Si în esență așa sunt majoritatea "întrebărilor " tale. Fără conținut și fără finalitate. Într-un cuvânt sunt SPAM.
Ce zici domnu' Ray, este că am dreptate?
Cred ca miscarea asta e cat se poate de falsa. Ce frica man unele sunt urmarite daca nu toate.
Singurele femei cu acuzatii false si de care poti avea frica sunt cele de speta joasa.
Cam asa e, dar macar ai citit ce scrie acolo?
Nu inteleg cu ce te-ar incalzi daca primesti "sprijin" din partea unor necunoscuti cu experiente similare, mai mult sau mai putin adevarate. Daca chiar ai nevoie de ajutor, poti vorbi cu un psiholog, nu e nevoie sa-ti expui povestea in fata a milioane de oameni
Ce legatura are asta cu mine, fi rationala
Cu tine? Niciuna.Era un "tu" impersonal
Honey eu numai caut nimic de la sexul absolut, eram doar curios ce spuneti, am citit ceva pe net eram curios atat, cica actorul care il interpreteaza pe superman i este frica sa filtreze cu femeile, asa spune el
Nu cu tine.
Cica actorul care il interpreteaza pe superman i este frica sa filtreze cu femeile, asa spune el, asa e cool
Poftim ce nu cu mine?
Frica? Asta nu ar trebui sa fie o frica doar inexistenta, doar Femeile flirteaza.
Jesus nici tu nu ai inteles intrebarea, ok
kittyalexandra întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: