anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce parere aveti despre o fata care decide sa ramana virgina toata viata? Ca si motiv, ar fi toate jegurile de baieti care doar profita. In cazul asta, mai bine te asiguri decat sa risti, parerea mea.

Răspuns Câştigător
| Emma30555 a răspuns:

Sexul îl facem pentru noi fie din dragoste fie din plăcere, nu e un cadou pentru bărbat, doar ca noi, femeile avem nevoie din partea lor de un comportament și o atitudine care sa ne facă sa ne simțim valoroase. Dar sa nu crezi ca dacă nu faci sex ii pedepsești pe ei cu ceva, este un lucru de care te lipsești tu. Și ju e vorba ca te lipsești doar de sex cu și de iubire. Eu cred ca nu are rost sa te închizi de tot în tine și sa nu dai șansă unei iubiri sa apară. Viata se trăiește și cu bune și cu rele, sunt și oameni, bărbați care te vor dezamăgii dar vor fii și unii sau unul care te va iubii

36 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Emma30555):

Si ce daca ma lipsesc? Ce pierd, un jeg de orgasm? De ce sunteti atat de lesinate dupa asa ceva? Omul chiar nu se poate controla? Ba da, ca d-aia are creier! Dar, na, fiecare se lasa ghidat de ce are el cel mai puternic, creierul sau ce are intre picioare.
A, si, eu una, fac ceva pe ea de iubire. Nici nu se compara rahatul ala de iubire cu cariera pe care urmeaza s-o am.

| acerr a răspuns:

Cam dificil sa ramai o viata virgina.dar daca ajungi la 50 ani chiar vei ramane virgina, nu te mai vrea nimeni... cred ca viata sexuala trebuie traita din plin

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru acerr):

Ma doare undeva daca ma vrea sau nu cineva, pentru ca intai de toate eu nu vreau pe nimeni!

| Emma30555 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu e vorba ca suntem leșinate după asa ceva, dar omul are nevoie de iubire, de companie, de susținere, simte nevoia sa împărtășească cu cineva ceea ce simte ceea ce face. În plus a te indragosti se întâmplă involuntar nu e ceva ce programezi. Nu suntem animale sau roboti sa zici ca totul se reduce la sex, este mai mult de atât. Crezi ca cei ce au familii, au copii, au făcut aceasta alegere ghidați doar de placere sau de sex? Poți sa ai și cariera, iubirea nu te împiedică. Tu alegi cum vrei sa trăiești, nu ți impune nimeni nimic, nu trebuie sa judeci nici tu pe cei ce nu aleg ca tine. De fapt dacă toți ar alege asa s ar cam termina cu umanitate. Tu trebuie sa fii împăcată și mulțumită cu ceea ce alegi, nu contează părerea celorlați. Tu spui ca alegi asta fiindcă consideri ca băieții profita. Dar nu toți fac asta. Și fetele profita dar la fel ca și în cazul lor, nu toate. Alegerea asta ar trebui făcută din motive bune nu triste ca să zic asa. Dacă tu alegi asta din cauza dezamăgirilor aduni frustrări în timp. Dacă alegi asta fiindcă nu simți nevoia, nu ai nevoie de partener, sex, familie atunci este în regula

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Emma30555):

Accept ceea ce zici. Nu sunt de acord, dar accept, fiecare are parerea lui.
Cat despre a te indragosti, ca "se intampla involuntar nu e ceva ce programezi", da, se poate intampla, dar poti sa ignori sentimentul si sa treci cu vederea, eu spre exemplu asa fac si imi trece. E vorba doar de psihic, care poate fi mai puternic decat sufletul daca stii sa le manevrezi cum vrei.
Mersi de raspunsuri!

| DannyDDanny a răspuns:

Mai găsești și băieți buni
Dar rarrr