Toată lumea spune ca e o greșeală sa faci un copil la 18 ani. Ce e greșit in ați dori un copil? Poate fata și-a dorit asta, poate se simte pregătită si își dorește o familie a ei. Daca o sa se descurce, daca o sa aibă alaturi părinții si viitorul tata e partea a doua a povestii. Mai bine va plângeți si judecati parintii țâncilor de 13-14 ani care rămân cu burta la gura. Astfel.de cazuri sunt nenumărate. Un copil la 18 ani nu e atât de grav decât daca nu știi sa te descurci. Cat de ipocriți pot fi unii oameni
Isi cam pierde tineretea si poate sansa la o cariera... dar la 40 poate incepe sa isi retraiasca viata
Un copil e o responsibilitate foarte mare si are nevoie de atentie tot timpul. Deja nu va mai putea iesi, sau sa se distreze. Cariera la fel va fi putin probabil s-o continuie.
Da, e bine pentru un copil cand are parinti tineri, insa 18 ani cred ca e o varsta prea frageda.
Dar daca are sprijinul parintilor si al viitorului tata, de ce nu
Poate ca e cam devreme si stim cu toti ca nu va ramane pe veci cu tatal copilului deoarece e tanara deci petru copil nu ar fi prea sanatos mediu.Dar daca ea se considera capabila sa il creasca...
In primul rand nu ai dat destule detalii!
In al doilea rand "si-a luat viata in piept" de la o varsta cam frageda.
In al treilea rand daca ea acceptat sa duca sarcina mai departe, si sa pastreze copilul, chiar daca are 18 ani, ce pot spune. RESPECT!
Poate a fost violata, este si asta o viarianta!
SAu pur si simplu s-a intamplat.
Parerea mea este urmatoarea: Pare a fi destul de curajoasa pentru faptul ca a decis sa aiba un copil la 18 ani in ROMANIA! Dar totusi imi pare rau ca, copilaria ei s-a sfarsit asa de repede!
Fiecare face ce vrea cu viata lui/ei atata timp cat ea considera ca e bine acest lucru si ca nu a facut-o din greseala, e ok.
Pai am doua pareri:
Ori a facut o tampenie, ori a lua o decizie bazata pe cel putin o mica capacitatea de intelegere a ce inseamna acest lucru, a o relatie stabila si vrea sa se casatoreasca.
In primul caz nu am o parere buna, in al doilea caz nu pot sa zic decat bravo ei, daca stie ca asta vrea de la viata.