O provocare de rahat dar probabil la 8-9 ani nici n-a realizat ce face deci și ăla e un mare drama king să zic așa dacă e „distrus sentimental" din cauza la așa ceva
Im primul rand de ce ar avea o fata de 8-9 ani iubit? si de ce ar pupa un cuc? Cand aveam 9 ani ma jucam nu statea dupa iubiti mai ales la o varsta asa de frageda.
Asta am zis si eu.dar baiatul acela e distrus emotional, acum fata are 15 ani, crezi ca ar trebui sa o ierte?
Dosar penal scrie pe el dar dupa parerea mea e inca minora deci nu ar trebui.
Ea are 15 ani acum, are iubit si a aflat si e distrus sentimental
La 15 ani.....Doamne,mai ceva decat in telenovele, mai ceva.
Da aia cu pupatul a facut o la 9-8 ani si acum ii pare rau
Pai daca a aflat gagica-su ca a facut asta la 8-9 ani de ce sa fie ''distrus sentimental''? Au trecut 6-7 ani de atunci daca zici ca ea are 15, si el acum plange pentru ceva ce ea a facut cu asa multi ani in urma?
Pentru ca toti il considera prost ca sta cu o ***, curva, etc...si e greu pentru el sa tot auzi vorbe de genu
Este vorba despre tine? eu zic ca din moment ce fata a facut chestia asta la o varsta asa mica nu este serioasa si nu este ok sa stai cu ea, mai bine o lasi si gasesti o fata mai la locul ei.
Nu prea mai gasesti
Nu stiu in ce colt de lume rupt de realitate trăiesti, dar o copila de *** 9 ani nu poate fi curvă tati, avea 9 ani atunci, acum are 15, esti debil sau ce?
Iti seama că la 9 ani nici un avea habar ce face nu? Ea credea că e o joacă, dacă nu imi zici mie că e normal ca un copil la noua ani să stie ce e sex oral, si e nromal să faca, deoarece asta zici, că din moment ce a făcut aia, boss, dar tu iti imaginezi că la vârsta aia nici nu era constientă in puii mei de conceptul de sex.
Mai citește odată răspunsul meu înainte sa comentezi. Unde am zis eu ca e normal sau ca știe ce este sexul oral? Nu trebuie sa aducem argumentul ca "nu stia" ce face ca tot greșit este. Din moment ce a făcut aia, boss, nu îmi imaginez ca știa ce face dar am zis eu cumva asta? "si de ce ar pupa un cuc? Cand aveam 9 ani ma jucam nu statea dupa iubiti mai ales la o varsta asa de frageda." am judecat-o eu cumva? Am zis doar ca nu este normal "boss" la vârsta aia, atâta tot, nu trebuie tu sa faci pe judecătorul pe aici când nici măcar nu ai argumente plauzibile
Nu, baiatul e rupt de maturitate, ar trebui sa il lase ea pe el (era un copil, nu stia ce face)
ForbiddenLove întreabă:
blueangel99 întreabă: