Majoritatea fetelor bine crescute nu au avut prieten pana la 15 ani. Asadar e o fata absolut normala, care nu arde etapele, ci se comporta conform varstei ei.
Prima ei ocupatie ar trebui sa fie scoala...pentru baieti va avea toata viata inainte inca e la o varsta foarte frageda...deci nu inteleg care-i graba
Consider ca acea fata inca nu a gasit persoana potrivita Si nu vrut sa se bage intr-o relatie atata timp cat nu la iubit pe acel baiat
Sh carei faza? pana in 15 ani trebuie sa ai prieten? une scrie?astea is prostii...
Cunosc si fete la 18 ani in aceeasi situatie. E timp, nu trebuie sa fii cu cineva doar ca sa fi.
Nu e un capat de lume ca nu ai un prieten la varsta de 15 ani, poate nu ai gasit persoana potrivita
Cunosc o fata care nu a avut un iubit pana la 15 ani si cand si-a facut unul nu s-au mai despartit nici acum (4ani)
Bravo ei. Da dovada de fata desteapta.
Oricum numai de suferit ar fi avut daca isi gasea asa numitul iubit pana la varsta aia... Are timp. Si daca atunci cand o sa aiba, va avea grija de el, e fata perfecta.
Unde e tragedia in asta? poate ca nu a tinut la nimeni astfel incat nu s-a implicatin nici o relatie...aici nu poate fi vorba de iubire. Si eu am 14 si nu am avut prieten.recunosc, nu e nici o rusine
anonim_4396 întreabă:
Laurretta întreabă: