anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce părere aveți despre o fată care și-a păstrat virginitatea până la 25-27 de ani dar care o "pierde" cu un tip de genul macho, fustangiu, cuceritor, care vrea să aibă cât mai multe femei pe listă (întelegeți voi la ce tipologie de bărbat mă refer)?

Răspuns Câştigător
| Seba2013 a răspuns:

Ca si-ar pierde inocenta si s-ar contamina si murdari. Mai bine ar sta tot timpul in vitrina in ambalajul lor natural. Asa raman tot timpul noi si nu se strica. Un disc cu cat este mai frumos cu atat de mult se pune in magazine, insa unul urat se lasa afara in praf. Discul care se pune in magazine este mai onorabil decat cel care il gasesti in subterane si la mana a doua. Sau un avion nou decat unul care are 10 ani de vechime. Altfel te simti in el, altfel miroase. Asa ar trebui sa fim tot timpul, noi, nu sa ne degradam. Nu ai vazut ca unele persoane au o aurora distinsa fata de altii? Este pentru ca ei nu se degradeaza si nu imbatranesc.

Puţin aluat dospeşte toată frământătura.
7.Curăţiţi aluatul cel vechi, ca să fiţi frământătură nouă, precum şi sunteţi fără aluat;

31 răspunsuri:
| Mosotti a răspuns (pentru Emma30555):

Nu ai cum sa nu bagi natura in seama, nu stiu unde am zis sa nu o bagi, ca nu ai de ales.
Evident ca natura nu zice sa nu ai caracter, eu am zis de ce femeia nu e asa ahtiata dupa sex ca barbati, asta am explicat adica la ce ai spus tu:

"Nu prea cunoști tu psihologia oamenilor, sexul nu e doar un act animalic. Sexul poate fi oferit cam oricând pentru noi femeile, de aceea nu punem accent asa mult cum puneți voi pe sex și atât."

In rest e cum zici. Da, pai si barbatul da sex cuiva pe care place, nu doar femeia, doar ca poate din cauza dorintei aleia f mare, mai da si la altele. Doar ca femeia leaga mult sexul de emotional, si asta tot de la natura e.