| anelize a întrebat:

Ce parere aveti despre o fata la 21 de ani care mai e virgina? Multumesc!

20 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
O părere rea, în niciun caz!
Fiecare este stăpân pe corpul său, nu este de condamnat, de râs sau de luat la mișto!
Știe ce vrea.
Pa, pa.

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Daca ar fi si mai multe, toata lumea ar avea de castigat! Daca a invatat si practicat Petting, e si mai bine! Bravo ei!

NOname
| NOname a răspuns:

Că este treaba ei şi o priveşte doar pe ea.

| AnGeL a răspuns:

Tot respectul pentru o astfel de persoana happy

| Ofiintă a răspuns:

Congratulations!
Rar vezi asa ceva!
Pareri? Nu stiu ce sa spun, nu mi se pare ceva neobisnuit, fiecare la timpul lor!

| Auslesse a răspuns:

Da` ce te face pe tine sa crezi ca fata a facut oral si/sau anal? ai fost cu ea?

| h3r a răspuns:

O persoană calculată și demnă de sine, însă dacă începe să se laude și să se victimizeze, atunci clar duce lipsă.

| Xtadelo a răspuns:

O parere foarte buna.

| FadetoBlack a răspuns:

Respect!

| drhotzu a răspuns:

Virginitatea se poate vindeca repede si fara durerei!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Respect (un om cu coloana vertebrala, stie ce vrea, nu se arunca inainte cu, capul-asteapta persoana potrivita).

| SunnyDay88 a răspuns:

Nu si-a gasit perechea potrivita.si e pretentioasa si dificila si nu a gasit pe cineva care sa o doreasca cu adevarat incat sa ii suporte toanele.mai are timp.

| AlCoLiKdEnIsA a răspuns:

Bravo!

Răspuns utilizator avertizat
| olivikkka a răspuns:

Ca este o fata cu DEMNITATE, si trebuie sa fie mindra de ea pentru ca o sa poata sa ii spuna fetei ei cu capul sus despre ce trebuie si ce nu trebuie sa faca

| alexanonimu a răspuns:

Alta care asteapta 2016... dar ce sa zic esti o raritate altele la 14 is satule iar altele cum esti u nici nu stiu cum e. dar apreciez ca o data ce ai pus intrebarea asta cred ca ti.ai dat si u seama ca ar trebuie sa incepi si u o viata sexuala...succes

| JoannaChan a răspuns:

Parerea mea este ca fiecare om are felul lui de a gandi, modul lui in care vrea sa-si faca si sa-si traiasca viata.Eu cred ca nu inseamna ca nimeni nu a vrut sa faca cu ea ceva, dar cred ca nu s-a luat dupa majoritatea fetelor care au facut o moda sa se dezvirgineze de la 13-15 ani...Intr-un fel e foarte bine, dar cum am spus fiecare are modul lui de a gandi. Poate fata asta a vrut mai intai sa faca o scoala, sau poate a vrut sa gaseasca baiatul potrivit sau multe alte motive. Oricum nu ai cum sa nu o respecti.happy

| adriann31 a răspuns:

Vreau sa te cunosc!winking

| FetitzaCuOchiAlbastrii a răspuns:

Ca e foarte desteapta

| jointandsmyle a răspuns:

Frumos! astfel de fete la varsta asta sunt foarte putine..chiar pe cale de disparitie..RESPECT!

Întrebări similare