Bună.
O părere rea, în niciun caz!
Fiecare este stăpân pe corpul său, nu este de condamnat, de râs sau de luat la mișto!
Știe ce vrea.
Pa, pa.
Daca ar fi si mai multe, toata lumea ar avea de castigat! Daca a invatat si practicat Petting, e si mai bine! Bravo ei!
Congratulations!
Rar vezi asa ceva!
Pareri? Nu stiu ce sa spun, nu mi se pare ceva neobisnuit, fiecare la timpul lor!
Da` ce te face pe tine sa crezi ca fata a facut oral si/sau anal? ai fost cu ea?
O persoană calculată și demnă de sine, însă dacă începe să se laude și să se victimizeze, atunci clar duce lipsă.
Nu si-a gasit perechea potrivita.si e pretentioasa si dificila si nu a gasit pe cineva care sa o doreasca cu adevarat incat sa ii suporte toanele.mai are timp.
Ca este o fata cu DEMNITATE, si trebuie sa fie mindra de ea pentru ca o sa poata sa ii spuna fetei ei cu capul sus despre ce trebuie si ce nu trebuie sa faca
Alta care asteapta 2016... dar ce sa zic esti o raritate altele la 14 is satule iar altele cum esti u nici nu stiu cum e. dar apreciez ca o data ce ai pus intrebarea asta cred ca ti.ai dat si u seama ca ar trebuie sa incepi si u o viata sexuala...succes
Parerea mea este ca fiecare om are felul lui de a gandi, modul lui in care vrea sa-si faca si sa-si traiasca viata.Eu cred ca nu inseamna ca nimeni nu a vrut sa faca cu ea ceva, dar cred ca nu s-a luat dupa majoritatea fetelor care au facut o moda sa se dezvirgineze de la 13-15 ani...Intr-un fel e foarte bine, dar cum am spus fiecare are modul lui de a gandi. Poate fata asta a vrut mai intai sa faca o scoala, sau poate a vrut sa gaseasca baiatul potrivit sau multe alte motive. Oricum nu ai cum sa nu o respecti.
Frumos! astfel de fete la varsta asta sunt foarte putine..chiar pe cale de disparitie..RESPECT!
Spinoasa întreabă: