| Pinky_8498 a întrebat:

Ce parere aveti despre o fata virgina la 19 ani?

19 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

BRAVO! Rara avis.O asemenea fata stie sa gandesca.A inteles ceea ce se cheama fiecare lucru la timpul lui! Si, intrucat a stiut sa astepte pana acum, va sti si sa aleaga corect un baiat care sa merite sa fie langa ea.In fiecare femeie se ascunde o regina, se spune.Acestei fete i se potriveste intr-adevar.Mult noroc in viata!

| RXN a răspuns:

Nicio parere.Este o femeie,la fel ca oricare alta, speciala in felul ei, dar nu prin prisma unui himen.

| RXN a răspuns:

Rog pe cel care mi-a dat stupid sa-mi dea si o explicatie, macar sa inteleg si eu de ce.

| CoquineNoire a răspuns:

Ar trebui sa se mandreasca cu acest lucru! bv tie si p.s. sunt multe fete virgine si au peste 20 d ani, nu'ti fa griji de varsta.peace!

| anonim_4396 a răspuns (pentru CoquineNoire):

Abia astept sa-ti dezvirginez heterosexualitatea. It makes sense only for us :X

| AnNe a răspuns:

Isteatawinking

| Deny1333 a răspuns:

Mie mi se pare chiar foarte bine. De ce? Pentru că nu eşti genul de adolescentă care gândeşte cu hormonii sau care face sex doar pentru a fi la modă.
Totuşi, asta nu e nimic deplasat! E ceva chiar foarte frumos şi e plăcut să auzi că mai există şi altfel de persoane.
Tu ce părere ai avea de o copchiliţă de 11 ani care nu ar mai fi virgină? De fapt, nu cred că cineva ar avea o părere bună.

Felicitări ţie! Eşti un exemplu bun de urmat!

| whatevernvm a răspuns:

Cuminte happy si asteapta momentul potrivithappy Daca e vorba de tine felicitarihappy

| niki a răspuns:

Cine te-a luat peste picior a fost o c... oftica ca ea nu a fost in stare sa isi tina chilotii pe ea, sau un baiat intimidat de tine.sunt multi baieti ce se intimideaza cand aud ca esti virgina, pentru ca le e teama ca nu stiu ce sa faca cu o fata asa speciala. bravo mai exista si fete, nu doar c... ce si-o trag de la 10 ani!

| Unffox a răspuns:

Super tare;]... ramai asa!

| Georgiana21 a răspuns:

Jos palaria!

| MeMyseIf a răspuns:

Rau,tare rau...

| PredatoR a răspuns:

Nici-o parere...happy

| danypoli95 a răspuns:

Ii o fata uratawinking

| george89 a răspuns:

Eu te respect, ca eu am 21 de ani si sunt in aceeasi situatiebig grin. Ai vreme, esti tanara, bine ai facut ca ai asteptat pana acumwinking

| sysy_1065 a răspuns:

Ca e foarte desteaptawinking

| Assassin_3792 a răspuns:

Vorbesti de tine sau ce? rolling on the floor Bravo ei( tie) poate straight face. Asta inseamna abstinenta!

| Pinky_8498 explică:

@ Assassin: nu puteam sa zic "ce parere aveti de mine?" am fost subtila blushing

Si intreb asta pentru ca am fost luata peste picior. happy Nu's urata. tongue

| LonelyLoner92 a răspuns:

Felicitari! Si eu am 19 ani si sunt virgin!

Pur si simplu nu am facut-o pana acum, deoarece nu vreau sa o fac cu una care a facut-o cu o multime innaintea mea si sa imi distruga orgoliul!

Felicitari inca o data!

Întrebări similare