BRAVO! Rara avis.O asemenea fata stie sa gandesca.A inteles ceea ce se cheama fiecare lucru la timpul lui! Si, intrucat a stiut sa astepte pana acum, va sti si sa aleaga corect un baiat care sa merite sa fie langa ea.In fiecare femeie se ascunde o regina, se spune.Acestei fete i se potriveste intr-adevar.Mult noroc in viata!
Nicio parere.Este o femeie,la fel ca oricare alta, speciala in felul ei, dar nu prin prisma unui himen.
Rog pe cel care mi-a dat stupid sa-mi dea si o explicatie, macar sa inteleg si eu de ce.
Ar trebui sa se mandreasca cu acest lucru! bv tie si p.s. sunt multe fete virgine si au peste 20 d ani, nu'ti fa griji de varsta.peace!
Abia astept sa-ti dezvirginez heterosexualitatea. It makes sense only for us :X
Mie mi se pare chiar foarte bine. De ce? Pentru că nu eşti genul de adolescentă care gândeşte cu hormonii sau care face sex doar pentru a fi la modă.
Totuşi, asta nu e nimic deplasat! E ceva chiar foarte frumos şi e plăcut să auzi că mai există şi altfel de persoane.
Tu ce părere ai avea de o copchiliţă de 11 ani care nu ar mai fi virgină? De fapt, nu cred că cineva ar avea o părere bună.
Felicitări ţie! Eşti un exemplu bun de urmat!
Cine te-a luat peste picior a fost o c... oftica ca ea nu a fost in stare sa isi tina chilotii pe ea, sau un baiat intimidat de tine.sunt multi baieti ce se intimideaza cand aud ca esti virgina, pentru ca le e teama ca nu stiu ce sa faca cu o fata asa speciala. bravo mai exista si fete, nu doar c... ce si-o trag de la 10 ani!
Eu te respect, ca eu am 21 de ani si sunt in aceeasi situatie. Ai vreme, esti tanara, bine ai facut ca ai asteptat pana acum
Vorbesti de tine sau ce? Bravo ei( tie) poate . Asta inseamna abstinenta!
@ Assassin: nu puteam sa zic "ce parere aveti de mine?" am fost subtila
Si intreb asta pentru ca am fost luata peste picior. Nu's urata.
Felicitari! Si eu am 19 ani si sunt virgin!
Pur si simplu nu am facut-o pana acum, deoarece nu vreau sa o fac cu una care a facut-o cu o multime innaintea mea si sa imi distruga orgoliul!
Felicitari inca o data!