| Mihaelutzaaa a întrebat:

Ce parere aveti despre o fata virgina la 19 ani?
Pt baietii mai mult ii intrebarea aceasta:d.

6 răspunsuri:
| george89 a răspuns:

Eu zic ca e o fata cu capul pe umeri, care poate a avut alte prioritati in viata, nu sa se culce cu primul care o saluta, dar eu nu prea am experienta cu fetele asa ca nu-s cel mai in masura sa raspundabig grin

| ToldTou a răspuns:

Daca este virgina este foarte FOARTE FOARTE binewinking daca tu esti acea fata te felicit pentru ca nu ai intretinut relatii sexuale cu cineva pana la varsta asta felicitarii!

Motivul:

Puteai sa faci cancer de col uterin happy

| Ionica9119 a răspuns:

Buna intrebare!
Eu cunosc o fata care are 25 de ani si e inca virgina. Gandirea ei m-a uimit pur si simplu: a decis ca daca nu poate face copii, doar pentru o simpla placere nu are rost sa-si piarda ''onoarea''.
Deci, ce parere pot avea despre o astfel de fata, decat una foarte buna? Bravo ei! Are respectul meu!

| Lenu5ik a răspuns:

Eu cred ca nu e cel mai principal sa iti pierzi virginitatea la o virsta care toti o pier,.,. cred ca aceasta fata isi asteapta idealul ei pe viata si ca nu vrea peste un timp sa ii fie rau ca a facut-o asta cu acela da nu cu acesta!

| Anonimul230 a răspuns:

Fi mandra pentrua cest progres, in sfarsit o domnisoara normalahappy

| ciresik80 a răspuns:

Stai calma nu e nimic rau eu mi-am inceput viata sexuala la 19 ani jumate si a meritat.