anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce părere aveți despre o femeie care face sex oral pentru că îi place, nu doar să-i facă pe plac partenerului?

Răspuns Câştigător
| Emma30555 a răspuns:

E normal sa ii și placa, nu ar fi normal sa o facă doar pentru el și în sinea ei sa aibă repulsie

14 răspunsuri:
| DomnulPoliticos a răspuns:

Părerea mea e o părere buna. Funda?

| FindMyName a răspuns:

Fiecare cu plăcerile lui acum. Dacă ei așa îi place, nu vad o problema happy

| alexandraionela1234 a răspuns:

Înseamnă ca e o femeie care știe ce vrea, si nu e nimic anormal in asta sincer. toată lumea o face. Pentru unele femei e o plăcere si o artă sexul si chiar se bucură de el

| Ilovedinero a răspuns:

Eu cred ca fiecare are dreptul sa ii placa orice.Nu poți controla ceea ce îți place, oricât ti-ai dori pur și simplu nu poți controla acest lucru

Răspuns utilizator avertizat
| Holiday a răspuns:

E un lucru absolut normal sa-i placa. Majoritatea femeilor o fac si pentru placerea lor.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce părere am?
Ce să zic... Nu pot să zic că nu simt plăcere, mai ales atunci când o fac cu persoana iubită.

| minrest a răspuns:

Asa este si normal, ca barbatul sa simta putina placere cand ofera sex oral, si multa cand primeste, iar femeia, la fel. Asa e sexualitatea umana, include sexul oral. As avea o parere foarte buna.

| DeMicUnCălător a răspuns:

De ce contează pentru tine ce fac alți oameni in pat? 9ntează

| StoicAnalysis a răspuns:

Pai daca-i place sa-i placa. Ce treaba avem noi restul cu asta? Nu mai poate femeia sa suga un carici pentru ca ne dam noi cu parerea? laughing

| Miruna333 a răspuns:

Femeie adevarata, nu prefacuta

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu asa e normal? Ca intr-un act sexual sa faci ce iti place?

| dullcat a răspuns:

Fiecare face ce vrea in timpul sexului.Tu ce parere ai despre un barbat care face sex oral pentru ca ii place, nu doar sa-i faca pe plac partenerei?

| Hyperion7 a răspuns:

Gusturile nu se discuta big grin