Buna.
Atata timp cat ei doi se iubesc, nu am o parere nasoala despre ei.
Si daca as avea, nu ar trebui sa le pese ce zic eu, sau ce zice lumea.
Sa se iubeasca mult si sa aiba incredere unul in celalalt.
O seara placuta
Nimic deosebit! Si Danny de Vito e scund, nu? Barbatii scunzi, sunt oameni foarte buni, si din cate am auzit.foarte potenti.
Atat timp cat ei se iubesc si se respecta e o relatie absolut normala.
Nu conteaza varsta, inaltimea, sau mai stiu eu ce; conteaza sa va iubiti, sa va intelegeti, sa va respectati unul pe altul si sa lasati din cand in cand de la voi ca totul sa decurga in mod normal si frumos.:X:X
O relatie defectuoasa. El trebuie sa fie mai inalt pentru estetica privitorului si a mea, la dracu!
Nu vad nici o problema. Ani la rand, Nicole Kidman si Tom Cruise au fost o pereche foarte frumoasa, fara sa conteze ca el era mai scund decat ea.
Mie nu mi-ar placea o astfel de relatie, e un pic jenant cand mergi pe strada, se uita toti la tine
Da bine, ce stiu eu, daca e dragoste... invinge totul
Sincer eu nu am nimic inpotriva... fata cu care sunt are 1. 73 eu 1. 70-1. 71
Pai mie mi se pare ceva normal si eu am un prieten mai scund decat mine si e putin jenant sa ne vada cineva. dar in dragoste nu mai conteaza
Pai asta pentru baiar e super super tare dar pentru tine aaaaaaa doar daca-ti place mult de el
Eu cred ca este o prostie sa nu ai o relatie cu un baiat doar pentru ca este mai scund ca tine
anonim_4396 întreabă:
DanutzzaMaria99 întreabă:
ROZZ11 întreabă:
Mutubal întreabă: