Daca stiu ca nu este asa atunci chiar nu ma intereseaza ce cred altii despre ea. Pana la urma... exista o vorba care spune ceva de genul "Prostii mor de grija altuia" si am descoperit ca e adevarata.
Nu prea are logica, toti o cred asa dintr-un motiv, sa o cunosti mai bine nu e mare chestie.
Ma stii cum e vorba aia cu omul beat... daca iti zice unu' ca esti beat nu-l crezi, daca iti zic 2, mai bei o bere.dar daca iti zic 3..mai bine du-te si culca-te. Sper ca intelegi.
Nu o cunosc... toți bărbați spun că, femeile sunt curve... așa că nu te lua după gura lumii.
Fiecare cu parerea lui, poate unii sunt mai gelosi decat altii.
Daca tu stii ca ea e fata serioasa ce te-ar opri sa fii cu ea? Nimic.
Nu asculta ce zice lumea, barfe si barfitori exista la tot coltul.
Tu fa ce crezi ca e mai bine pentru tine.
Bafta!
Parerea mea este ca lumea nu va vedea niciodata sufletul sau inteligenta unei persoane asa, fara sa fie buni prieteni.
Deci, nu te lua dupa vorbe si arata-le ca esti mandru de ea si ca ai de cine!
Succes!:*
Nu conteaza ce spune gura lumii, atita timp cit nu este adevarat ce se spune!
Conteaza parerea lumi?
conteaza faptele iei si ce crezi tu despre el, tu poti vedea daca e o fata care vrea doar sa isi satisfaca placerile sau o fata cuminte,
depinde de faptele iei si de tine aicea!
LUMEA E PROASTA!
Astia vorbesc numai cacaturi.
Eu intr-o zi ma intorceam de la magazin si m-am intalnit cu 2 baieti si vorbeam in drum spre casa, nimic alceva, a2a zi sa aud o proasta ca ma barfea prin sat daca tu o cunosti pe fata aia sa nu te intereseaza parerea altora Oamenii aia nici macar nu o cunosc pe aceea fata.
Pai, poate atunci cand ai cunoscut acea persoana era linistita, sau asa a vrut sa para, dar din moment ce se aud vorbe precum ca e cu**a, un sambure ded adevar ar trebui sa fie, nu crezi? Probabil a avut un moment in care.s-a dat pe fata, chiar daca n-o stii ca fiind asa, sa stii ca o persoana este foarte schimbatoare si nu stii cand i-a o intorsatura totul.
Evita acea persoana, de ce? Cand esti vazut cu o persoana `usuratica` nici tu nu vei fi vazut/a altfel.
Asa suntem toti, judecam dupa aparente.:-)
Stai cu ea si tragi pe ea adica sa faci sex cu ea daca e buna fata si e darnica eu asa fac
anonim_4396 întreabă:
linarkfts întreabă: