anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce parere aveti despre o relatie dintr o fata de 25 de ani si un baiat de 21 big grin

8 răspunsuri:
| Frumusika24 a răspuns:

Nu mii se pare nimic ciudat pentru ca nu e o diferenta mare de varstawinkingwinking

| Miauti a răspuns:

Mi se pare ok, indiferent de varsta. Sa sti ca prin nordul tari noastre, nu stiu ce zona, femeiile isi aleg partenerul de viata mai tineri.

Asa ca bafta!

| Shinen a răspuns:

Daca va iubiti e OK.

| SweetGirl_9181 a răspuns:

Nu conteaza, daca va iubiti e totul ok, sunt femei mari care stau cu baieti mai mici decat ele! din moment ce iubesti pe cineva nu conteaza varsta!''dragostea nu are varsta''...deci bafta in continuare,, nu asculta ce spune lumea.lumea'i proasta si'o sa fie intotdeauna. sper ca ti'am putut fi de ajutor, funda?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce parere sa am... parca ma vad pe mine si pe sotul laughing Nu cred ca are prea mare importanta diferenta, voi sa va intelegeti si sa va iubiti. Numai bine!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce ma enerveaza intrebarile astea stupide, bai nene daca e iubire nu exista lege. Daca ei se iubesc, se respecta, etc dc s anul fie relatie?

| gingasull a răspuns:

Eu nu sunt de acord cu aceasta diferenta de varsta cel mult fata = la varsta cu baiatul... Diferenta de varsta nu este vizibila acum, doar peste cativa ani 10-15-20 ani cand vor aparea si acele neintelegeri specifice diferentelor de varsta, plus ca femeia va considera ca ea are ultimpul cuvant de spus pentru ca e,, mai mare" si are,, experienta de viata"!

| rosto a răspuns:

Haha, eu am 24 si sunt cu un baiat de 20 laughing nu e problema tongue

Întrebări similare