Eu cred ca acel baiat nu simte nimic pentru acea fata, si ca vrea doar sa se culce cu ea, si dupa aceea, gata, alta.
P. S:daca tu esti acea fata, te-as sfatui sa te desparti de el
Dragostea nu are varsta dar problema e ca baiatu de 27 de ani sa-si bata joc de ea.
Ce spun omenii pe aici... e la fel ca irinel si monica columbeanul, sau dragoste intre un pedofil si o minora.
Diferenta e mult prea mare.
@lomna2010 Nu cred ca te pricepi la problemele astea. Daca vine acum una de 13 ani si sa zica face sex cu unul de 50 de ani
Nu stiu, cam mare diferenta, mai ales ca e minora, poate sa isi bata joc de ea.
O prietena de-a mea "este" cu un baiat de 27 si mie mi se pare ca este prea exagerat...am vrut sa vad si ce pareri au altii.Multumesc pentru raspunsuri
Dragostea nu are varsta draga mea! insa s'ar putea ca acel baiat sa nu faca altceva decat sa isi bata joc d tine! Deci nu te lasa asa usor.sau ma rog.nu stiu daca tu sau prietena ta! oriqm fii tare! daca e un baiat decent, educat si nu cu gandul la alte prostii poti ramanae cu el! succes prima miscare gresita nu mai sta cu el! bafta te pup:*funda?
Pfffff
varsta maxima la mine e de 19 ani.
am 15 ani
dar 27? hai ca merg de mana pe strada cu tata )
E o diferenta destul de mare Depinde si ce fel de relatie, dar una mai discreta cred ca ar merge Inteleg de aici ca tu ai 15 ani
La 27 de ani nu este chiar"un baiat".
Eu am 14 ani si fratele meu 28 Mi se pare o diferenta destul de mare.cred ca ar trebui sa vezi daca el vrea numai sex, cum se spune dragostea nu are varsta, dar eu sunt sceptica
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: