Nu cred nici eu in asemenea dragoste. gen el are 27 si ea abia 18, barbatul e atras de ea pentru ca e o prospatura si cel mai probabil inca virgina, profita de ea pana se plictiseste si apoi tot la nevasta/prietea cu care are o relatie de cv vreme... ani. Deci nu cred asa ceva, e doar vrajeala curata, iar fetel sunt proaste ca se duc la ei, le cad in plasa, apoi aud din astea "m-a lasat insarcinata; am facut dragoste si a doua zi nu imi mai raspundea de loc, nu stiu ce sa fac; eram virigina si am facut sex neprotejat, cred ca si-a dat drumul in mine..." etc. iar cazurile astea sunt cel mai mult intalnite la cupluri care partenerii sunt nepotriviti ca varsta.
Sper ca team ajuat. Funda? plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Nu pre cred in asa ceva...
Desi acum depine ce varsta au ei. Daca de exemplu fata are 14 si baiatul 24, siugr nu ar dura mult "relatia"
E ceva destul de des intalnit si normal. Fata e atrasa de maturitatea tipului, felul in care este tratata si cel mai adesea "rasfatata". Barbatul, de cealalta parte, se alege cu o prospatura. La inceput e atractie, dupa se decide in functie de circumstante. Whatever, good deal, right?
Nu ai de unde sa stii ce simte el pentru ea, dar dragoste sigur nu poate fi.Ori poate atractia fizica este mare la el..cine stie.Dar eu una, nu cred ca e dragoste la o relatie cu o diferenta mare de varsta.cel putin nu la varsta de 18-19 ani.Acum depinde si ce varsta are fata si el.
Adrian_Oprea_1972 întreabă:
StefaniaNeagu întreabă:
biancaandreea întreabă:
Remusopen întreabă: