anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce parere aveti despre o relatie in care el este cu o fata mai mica si umbla cu alte femei pentru sex deoarece ea nu-i poate oferi mai mult?

19 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, pai din moment ce a ales sa fie cu acea fata care nu e pregatita, pai atunci sa o astepte, dar sa nu mearga la altele ca nu e corect si frumos din partea lui, daca o iubeste, sa o astepte si sa rabde pana ea este pregatita...am avut si eu o asa relatie, si sincer nu merge, sa stiu ca e cu altele si oricum asta nu e relatie adevarata, adica cum te asteapta daca merge la altele, daca te asteapta sa astepte fara sa mearga la altele, asta e dovada de iubire, oricum astea sunt pretexte ale baietiilor ca vai te astept dar merg la altele si ma satisfac pana ce tu vrei sa o faci...asta o face ei doar ca fata sa cedeze ca el sa nu mearga la altele...

| Anca a răspuns:

Barbatii sunt nenorociti de multe ori! Nuºi pasa nici de tine, nici de restul. E facut sa fie cu toate si nu se va potoli! Lasa-l sau acceptaºl asa.

| CevaNormal a răspuns:

In asa caz, ar trebui sa umble, dar sub nici un pretext ea nu trebuie sa afle despre asta, si s-o faca doar atunci cind real trebuie sa-si descarce emotiile negative. Insa mult depinde de relatie, si de cat timp are el la dispozitie sa astepte, in fine, sint cazuri cind se mai fac pasuri de astea, dar sint cazuri cind nici nu trebuie sa se gandeasca la asa cevawinking

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

E naspa. Daca esti cu cineva, nu mai iesi si cu alta.

| simoSTAR a răspuns:

Asta nu se mai numeste relatie... el stie de la inceput la ce sa se astepte...adica ca fata nu vr sex, asa ca depinde de el daca intra in "joc" sau nu...pacat de fata, isi pierde timpul in timp ce isi poate gasi pe cineva care sa o merite si sa o inteleaga

| Cryssy a răspuns:

Eu cred ca daca o iubeste pe acea fata nu ar trebui sa umble cu altele, chiar daca aceasta nu ii poate oferi sex. Isi cam bate joc de fata...

| moonY a răspuns:

Asta e o scuza. ori incearca sa te determine sa faci sex cu el, ori nu'i pasa atat de mult incat sa astepte sa dezvoltati relatia, fii pregatita.
eu am avut relatii superbe si fara sex (si nu, nu ma insela), asadar se poate.trebuie' sa gasesti omul dispus sa-ti acorde timp

| daii a răspuns:

Nu e relatie. Degeaba zice el ca o iubeste si face sex cu altele pentru ca pe ea nu vrea sa o forteze.astea sunt abureli.Cum sa crezi asa ceva?raised eyebrowsCa si cum ii zice.stii.cu tine nu fac sex ca sa nu te uzez!
Daca o iubeste cu adevarat, nu o face cu altele.Asteapta pana e dispusa ea sa o faca.

by daiiwinking

| Dan a răspuns:

Iti dau un sfat, incearca sa vezi de treaba ta, nu te amesteca in problemele altora, nu este bine, lumea este ciudata in zile de azi, cand vrei sa ii faci bine cuiva atunci ajungi rau.

| JoJo a răspuns:

Bataie de joc! Nu-ti da ce vrei pleci si-ti iei o babaciune sa-ti dea ceea ce-ti doresti!winking
P. S: yadora maturizeaza-te mama!

| MM a răspuns:

Asta nu e relatie. E bataie de joc din partea lui si pierdere de timp pentru ea.

| yadora a răspuns:

Eu am alta parere... s-ar putea ca el sa o menajeze pana cand va fi pregatita si o iubeste f mult ...de aceea nu a abuzat de ea pana la momentul actual...si pentru a se linisti cauta sa se rezolve folosindu-se de altele...De unde nu stiti ca amandoi au fost de acord cu acest aspect?! E demn de respect atata timp cat nu a profitat de o minora!

| roxana_9288 a răspuns:

Pai frumos nu e dar daca el si ea se iubesc iar ea nu vrea sa se culce cu el. e ok cred. adica inseamna ca o respecta pe jumatate. atata timp cat ea nu stie ca el se culca cu altele ar fi ok dar daca stie. nu stiu... urat oricum. cred ca fata merita mai mult decat atat!

| tweety_8071 a răspuns:

Asta e un caz realistlaughing
. e clar ca asta e realitatea de fapt asa fac toti mereu umbla cu altele ori le oferi ori nu le oferi tot! bine acum voi baietilor puteti zice multe.ca oricum stiu ce va poate pieleaoh go on

| goust22 a răspuns:

Eu ca baiat gandesc ca sunt doua posibilitati:
1. vrea sa o astepte pana cand ea o sa-i poata oferii ce cauta el la alte femei adica sex
2.nu prea ii pasa de relatia asta...si asteapta candva sa-i ofere si ea ce ii ofera femeile dupa care umbla...

Nu mi se pare corect ca el sa faca lucrul acesta...ca din moment ce esti cu cineva...si iti pasa...ai rabdare sa iti ofere si sa-i oferitot ce este nevoie intr-o relatie...

Ce sa-ti mai zic... daca esti implicatat in asemenea relatie...incearca sa vezi daca se merita sa faci sacrifiu asta...

Mult successs...

| ruxandra22 a răspuns:

Pedofilie :-)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Este o relatie foarte buna, bazata pe respect! El are anumite necesitati si cum ea nu i le poate satisface... Daca ea accepta da dovada de maturitate; el a inteles-o pe ea si ea trebuie sa-l inteleaga pe el.

| guta a răspuns:

Aici i dau dreptate mare la ella86winking...

| Beyush a răspuns:

Mi se pare aiurea o relatie din asta. Am umblat si eu cu un tip si i-am spus sa faca sex cu altele doar ca sa nu se desparta de mine. Zicea ca nu ma inseala dar intr-un final tot ne-am despartit. Infine acum mi se pare aiurea o relatie din asta pentru ca daca el ar tine cu adevarat la fata nu ar putea sa faca sex cu alta, chiar daca ea nu ii poate oferi mai mult. Fie ar astepta-o, fie s-ar desparti de ea, pentru ca in felul acesta isi bate joc de ea chiar daca ea e de acord cu chestia asta.

Întrebări similare