Nu intentionez sa te speriu in vreun fel. Stiu ca dragostea nu are varsta, dar mai stiu ca e si oarba!
Tu 16, el 20! Nu-ti spun decat : "nu lua decizii pripite, nu face nimic din ceea ce nu simti. Ai mare frija, deschide ochii!"
P. S.- nici intr-o viata nu poti cunoaste in totalitate persoana de langa tine, nu mai vorbesc de luni sau ani!
Age is just a number pana cand cere si altceva
Oricum depinde de persoane si de ceea ce este dispusa fata sa faca pentru baiat
Daca va intelegeti eu zic ca totul e ok. Nu sunt prea multi ani diferenta. Stiu un caz- fata are 14 ani, iar baiatul 27 de ani, asa ca n-ai motive de ingrijorare.
Avand in vedere ca acum baietii de 20 de ani vor anumite lucruri de la fetele de 16 ani.nu e nimic iesit din comun
Pai sunt 4 ani diferenta, nu prea multi. Daca ei se iubesc nu ai ce sa le zici de varsta
Este o relatie normala. NU conteaza varsta atat timp cat va iubiti. Cred ca multi oameni spun ca la varsta ta, partenerul trebuie sa fie de aceeasi varsta dar nu este asa. Intre mama si tata este diferenta de 6 ani si intre bunici de 8 deci nu e un sfarsit de lume.
E perfect "legal"
eu am stat cu cineva care avea 20 de ani, si eu aveam 16, faza e sa fie un baiat bun sh sa nu te ablige sa faci anumite chestii, pe care, poate, nu vrei sa le faci.ideea e sa nu te lasi purtata de val de chestii de genu "daca nu facem sex" ne despartim, sa fim constienti ca un baiat de 20 de ani se gandeste la asta, dar tu esti copil inca asa ca nu`i da nimic
daca vezi ca merge prea departe cu anumite chestii lasa`l!
o sa intelegi lucrurile astea mai tarziu
ClauditaSmile întreabă:
anonim_4396 întreabă:
crinutzaaaa întreabă:
RayKzor51 întreabă: