anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce parere aveti despre o relatie in care fata are 18 ani iar el 32 de ani? Astept pareri

Răspuns Câştigător
| annna a răspuns:

Mie mi se pare cam mare el si nu pare o relati stabila sau de incredere(parerea mea)

14 răspunsuri:
| answer a răspuns:

Termina cu relatia asta cat inca mai ai timp! Esti tanara si nu ai nevoie de oameni deja trecuti bine prin viata! Tine la tineretea ta si gaseste un baiat mai de varsta ta! Daca a fost primul barbat din viata ta, atunci rau ai facut pentru ca o sa-l uiti mai greu, dar nu mai sta cu un om cu 14 ani mai mare ca tine! Treaba ta, dar vei regreta!

| Dash a răspuns:

...e cam mare diferenta...

| Aylee a răspuns:

Deloc normala, e o diferena IMENSA, cand ar sa ajunga fata la 30 de ani si barbatul la 44 de ani cum crezi ca o sa fie? Fata o sa se uite dupa altcineva sigur.

| ThePunisher a răspuns:

La asa o diferenta mare, cel de 32 de ani ar putea fi tatal celei de 18 ani... Mult prea mare diferenta dupa parerea mea. Un om la 32 de ani are de regula o familie, casa, loc de munca, etc. O fata la 18 ani, desi d.p.d.v. legal e majora, tot un copil e. Ea vrea sa isi traiasca tineretea, in timp ce el se gandeste la pensie. Desigur am exagerat putin, tocmai ca sa subliniez diferenta de varsta. Daca as fi fata si as avea 18 ani, nu m-as combina cu unu' de 32.

| YoYoLicious a răspuns:

Intre unchimio si matusa mea e diferenta de 30 de ani si dupa 17 ani de casnicie sunt fericiti. Asa ca varsta nu conteaza, cand e iubire sincera, dar fata ar trebui sa aiba grija, sa nu fie doar o iubire trecatoare.

| SimonaNicoletaღ a răspuns:

Ciudata treaba!

| Silvya18 a răspuns:

Nu cred ca e prea normal, un barbat de 32 de ani e mare pentru o fata de 18. parerea mea happy

| CaritaDeAngel a răspuns:

Eu am 19 ani, iar prietenul meu 31. Suntem impreuna de 1 an si 3 luni si ne vom muta impreuna. Dragostea nu are varsta draga mea happy deci ce iti pot spune, nu mai trai cu principii comuniste daca il iubesti si esti sigura ca te iubeste, ca vrea o relatie serioasa happy

Bunicul din partea tatalui a fost mai mare cu 12 ani ca bunica mea [la mine s-a mai intamplat in familie] si a trait saracul pana la 78 de ani si bunica nu s-a uitat dupa altii]

Daca simti ca nu te vrea doar pentru sex, nu ai dc sa-ti faci griji. Am o prietena care are 22 de ani iar prietenul ei 37, este insarcinata, iar in ziua in care vor face botezul, vor face si cununia!
Daca nu exista interese. si nu faci asta din ambitie, ci pur si simplu sin dragoste nu`i nimic rau! Poate tu esti persoana potrivita pentru el, si in sfarsit si-a gasit jumatatea! Ai grija! Bye!

| Dizzyz a răspuns:

Ei bine nu o sa aiba nici un fel de relatie! Adica nu e posibil.Doar nebunii fac asa ceva!

| marinteodora a răspuns:

Eu una nu cred ca este asa bine

| TFK a răspuns:

Cred ca diferenta de varsta e cam mare...

| infires a răspuns:

Daca ei se iubesc cu adevarat vor depasi diferentele.

| RoseRosee a răspuns:

Baiatul este cam mare cu 14 ani decat fata si este o diferenta foarte mare dar daca se iubesc cu adevarat poate ca va fi bine

| Rebecca_9448 a răspuns:

Nu-i nimic iesit din comun big grinparerea mea este ca daca se iubesc nimic nu mai conteazalove struck