Mi se pare o diferenta cat de cat mare.si mai ales sa fie fata mai mare decat baiatul.eu una nu as da sanse, dar nu se stie niciodata ce iti rezerva viata. poate sunteti facuti unul pentru celalalt.
Hm, si prietenul meu e cu 3 ani mai mic( 20-17) si pot sa zic ca a fost mai greu la inceput sa ma obisnuiesc cu ideea, dar mi-am dat seama ca sunt o proasta daca stau sa ma gandesc la varsta si dragostea sa treaca pe langa mine.Macar de varsta sa fie singurul obstacol intr-o relatie.La noi nici nu se observa diferenta ca eu nu arat de 20 si sunt mai copilaroasa, el fiind matur pentru varsta lui.Nu uita ca toti suntem diferiti si nu conteaza decat ceea ce simti!
Pai asemanatoare cu relatia mea cu fostul-actualu de 19-22 ...ca de 2 saptamani suntem si - si.
Dificila!
Depinde de temperamente! Daca fata are o fire mai copilaroasa iar el una mai inteleapta, se poate!
Nu conteaza diferenta de varsta. Conteaza ca cele doua persoane sa se inteleaga, sa se iubeasca, sa se respecte reciproc. Exista sanse!
Scumpikkk are dreptate, de ex. in familia mea mama este mai mare decit tata cu 8 ani! Sunt de 20 de ani impreuna si vor fi bina la adinci batrineti asa ca da axista sanse!
Daca este iubire chiar nu conteaza. daca aveti incredere unul in altu chiar nu ai dc sa iti faci grjii.. sut cupluri si cu diferente mai mari.
Daca exista comunicare, intelegere, respect exista si iubire si sunt sanse sotul meu este mai mic decat mine cu 3 ani si jumatate si e totul ok
Daca arata amandoi cam la fel... si baiatul este mai inalt ca fata, atunci cred ca se poate la capitolul FIZIC. Lacel moral. depinde.
Pai fetele sunt cu doi ani mai mature in gandire ca baietii si daca ea are 23 de ani nu stiu... posibil sa mearga daca exista intelegere reciproca dar orkum nu cred ca va dura prea mult...
parerea mea.
Bineniteles ca exista sanse, mai ales ca nu e o diferenta atat de mare cu toate ca o femeie la 23 de ani e mult mai matura decat un baiat de 18 ani.trebuie sa va compltati unul pe celalat.nu exista varsta in dragoste
Atata timp cat nu intervine familia lui. e ok. ai grija de iubirea voastra. pup
Ana98Ana întreabă:
Anonima17191 întreabă: