Taree! app "fiica", si, daca nu faci ceva cu privinta la asta te va folosi mai departe. spune-i temerile tale ei nu noua! gandurile, si daca nu ti le respecta si nu le acorda importanta, nu te iubeste cu adevarat si nici tu pe ea! nu ai cum sa iubesti un om care te respinge!
Nu vad cum o fata poate folosii un baiat, deoarece in majoritatea cazurilor este chiar invers.Pai..nu mi se pare ceva normal ca fica sa-si epileze mama/mama sa-si epileze fica, este foarte rusinos in primul rand, scarbos...si god! e mama ta/fica! Cum poti sa o lasi sa-ti vada aceste zone? Ch..eu ma feresc de mama cred ca mai bine din cls 6 Nu mi se pare ceva normal. Poate mama ei i-a spus ca e mai bine pentru ea sa nu inceapa nimic (la ea), legat de actiuni s3xuale.
O incanta sa te masturbeze. dar e virgina si nu vrea sa se culce cu tine...Doamne mare e gradina, dar multi sar gardul ))))))))))))))
Ce te straduiesti sa primesti funda
Eu? neahh . cum sa fac asa ceva? nu raspund pentru o cravata, ar fi inutil. de ex: "funda plssss?" patetic.
Pai vad ca ai dat un raspuns bine gandit pentru o intrebare care nu are sens. adica de unde stie el ce face fata aia acasa cu mama ei si ce fata te suge si nu te lasa sa o satisfaci pe ea iar peste toate astea de ce ar povestii el pe internet ce face cu o fata?
Miştourilee le las afara din discuţie. şi, de ce ar scrie atât doar pentru a se amuza? de obicei, cei care fac mişto te rezolva din 2 fraze, le este lene sa scrie mai mult! deci.
M-ai crede daca ai sti ce am facut eu si ce fac.
Pui intrebari lungi la mişto?
Vad ca nu sti ce inseamna sa faci misto.
BA DA tocmai pentru ca stiu! but look here, am primit cravata!
Mat31new, eu nu am zis nimic la misto. Daca a-si vorbi aceste lucruri cu ea, nu ar iesi o discutie frumoasa. Stiu ca ce am spus pe acolo, pare stupid, dar o sa ajungi si tu in situatia mea, cel putin, una asemanatoare, asta daca nu ai ajuns deja si o sa ma intelegi!
Mare ****, ai cravata de domnisoare.
Pentru ca sunt fata.
Analytical, trimite-mi un mesaj cu id-ul tau de mess, vreau sa te intreb ceva, asta daca nu te deranjez
Scuzati limbajul
Taree! app "fiica", si, daca nu faci ceva cu privinta la asta te va folosi mai departe. spune-i temerile tale ei nu noua! gandurile, si daca nu ti le respecta si nu le acorda importanta, nu te iubeste cu adevarat si nici tu pe ea! nu ai cum sa iubesti un om care te respinge!
Hmm. eu as spune sa ii respecti decizia, deoarece, sunt foarte putine fete ca ea. Vreau sa zic ca multe sunt pe centura (intelegi tu ). Eu as spune ca daca nu e pregatita sa o lasi in pace.
Pai nu-mi doresc acest lucru. Eu vreau cu ea, cu nimeni altcineva, eu pe ea o iubesc si o doresc!
Daca o iubesti, atunci intelege-o!
Sau o iubesti doar daca te culci cu ea?
In loc sa fii mandru ca esti cu asa o fata (majoritatea adolescentelor din ziua de azi se comporta ca niste parasute) tu o supui la perversiuni sexuale.
Nesi întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: