| AuRevoirSimone a întrebat:

Ce parere aveti despre oamenii care se sinucid din dragoste?

Răspuns Câştigător
| pedaladeacceleratie a răspuns:

Au motivele lor. nu ii contest.

28 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt nebuni dupa parerea mea.

| FemeiaPaiangan a răspuns:

Sunt crazy laughing

| Ros3Blu3 a răspuns:

Pai... e depresia aia dupa ce pierzi pe cineva si mai ales daca nu au pe nimeni langa ei sa ii asculte sa ii scoate din starea aia se ajunge la asa ceva. E o prostie dar pe moment nu constientizezi.Alti isi beau mintile alti se drogheaza si alti se omoara.Fiecare cu depresiile lui...

| Elena1234456 a răspuns:

Au suferit mult acei oameni sad.

| User a răspuns:

Ratati.

| SweetPrinces a răspuns:

In momentele alea pentru ei sa sfarsit lumea, ei cred ca nu mai au pentru ce sa traiasca, daca marea lor iubire nu este langa ei, nu mai cred in alta dragoste, si eu am trecut prin momente de astea, plangeam zi de zi nu mai mancam nimic, am suferit enorm de am ajuns la 45 de kg, e foarete greu in momentele alea, dar niciodata nu mi-a trecut prin cap sa ma sinucid, si la ce folos eu in groapa si el bine mersi cu alta in pat ca doar no sa ste sa jeleasca dupa mine, Asa ca aveti grija pe cine parasiti ca nu se stie ce e in mintea lor si poate fac si ei asa Doamne fereste

| mihaela_8362 a răspuns:

Jalnici.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu consider ca sunt niste oameni fara cap!

| Hmmmm a răspuns:

Nu sunt d acord cu ei deloc. mi se pare o prostie sa te sinucizi deoarece nu te iubeste cineva. daca stam sa ne gandim multi dintre cei care se sinucid din dragoste sunt adolescenti care se indragostesc d pers mult mai mari ca ei si se plang ca acestea nu ii iubesc si se sinucid din cauza asta. mi se pare o prostie sa faci asta la 15-16 ani.ai toata viata inainte si poti oricand sa o iei d la capat.
data trecuta am vaz la stiri un batranel caruia i-a mutrit sotia si s-a sinucis si el deoarece a ramas singur si nu suporta gandul ca a pierdut pers p care el o iubea cel mai mult p lumea asta.asta mi se pare o dovada d dragoste.

Răspuns utilizator avertizat
| Đοαr eu şi ατâτ ♥ a răspuns:

Poat ca au motive big grin dar pentru nimic in lume nu merita sa mori happy

"Viata e scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, razi necontrolat, si nu regreta nimic care te face sa zambesti"... fara regrete happy kiss

| tarziu a răspuns:

Se sinucid din slabiciune, nu din dragoste.

| !LuV! a răspuns:

Mi se pare o prostie...
cat poti sa suferi dupa o persoana?
hai sa fim realisti... persoane de sex opus pe lumea asta mai sunt
si sunt sigura ca ar gasit alta pers compatibila...
parerea meabig grin

| xandra_3994 a răspuns:

Nu inteleg de ce toata lumea ii judeca dupa ce ei fac un astfel de gest, ca de ce s-a sinucis, ca mai erau baietii/fete p lumea asta, bla bla blachatterboxdar sa suferi din dragoste e foarte raustraight facepoate au avut motivele lor si nu au avut pe cineva alaturi de ei care sa ii incurajeze sa mearga mai departe si sa treaca peste acea perioada nefericita din viata lor, sau sa incerce sa il recucereasca pe baiatul /fata respectiv/a sa lupte pentru iubirea lor, sa nu se deie asa repede batuti... dar fiecare face ce vrea cu viata lui, nu ii putem condamnasad

| Dizzydizz a răspuns:

Buna intrebare
pai zic ca sunt fraieri...
Daca pe lumea asta nu ai pers iubita, pe cealalta crede ca il obtine?
mda.

Răspuns utilizator avertizat
| gabitza_6878 a răspuns:

Astia care spun ca oamenii care se sinucid din dragoste sunt retardati, nebuni, ratoni, ratati, etc...se sinucid pentru ca daca au iubit persoana respectiva, si li s-au dat papucii, se simt oribil. pentru ei e sfarsitul lumii. e ca si cum ar muri iubitul/ iubita. deci...

| dodat a răspuns:

O intrebare buna, nu sunt nebuni, sunt disperati...
e dureros sa ajungi sa iubesti pe cineva cu toata fiinta ta sa stii ca toata viata si fericirea ta depinde de acea persoana si se invarte in jururl ei, nu vreau sa ajung sa iubesc asa
acei oameni care se sinucid din dragoste sunt de admirat, ma rog nu pentru ca s-au sinucis ci pentru ca au atins ''varful priramidei''
au facut sacrificiul suprem oarecumthinking

| raisssa a răspuns:

Doar atat:nu merita sa te sinucizi, deoarece intotdeauna o faci prea tarziu...

| RaluE a răspuns:

Cretini.

| thelastc a răspuns:

Sunt redusi mintal
nu gandesc oamenii.straight face

| melynda a răspuns:

Cat mai multi laughing oricum santem prea multi in tara asta. si multi nu-s buni de nimic. dc sa ne consume aerul alea alea? laughing glumesc.

ei se sinucid ca sa scape de suferinta da nu se gandesc la cei pe care ii lasa in urma

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Dragostea înseamnă slăbiciune iar slăbiciunea sine qua non e moarte!

| Ea12345 a răspuns:

Dragostea implica si suferinta.Pentru unii suferinta e prea mare...si aleg aceste situatii extreme.
Logic ca nu sunt de acord, ar trebui sa se gandeasca si la parintii si prietenii pe care ii lasa in urma...

| IloveCats a răspuns:

Prosti. e o prostie sa te sinucizi din orice, mai ales din dragoste.de parca viata nu ar merge mai departe si lucrurile s-ar indrepta.

| AvalohAlyn a răspuns:

Viata asta are atatea frumuseti care nu sunt legate de dragoste obligatoriu, dar are atatea lucruri de facut incat nu poti, nu trebuie sa iti iei viata dintr-o banala despartire. O singura viata avem aici pe pamant si un scop, altii ar vrea sa traiasca si nu pot sau nu mai au sanse si unii isi iau viata din orice lucru minor.

| jumbO a răspuns:

Poate au avut motivul lor. dar poate ca nu stiau cum sa-si exprime durerea! dupa parerea mea sa nu-i judecamwinking cine stie poate si tu vei face asa pentru ca nu se stie niciodata la niciunul dintre noi. undeori dragostea e mai rea decat orice! :yawn

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

au ajuns la capatul suferintei